Copy
View this email in your browser

VOORJAARSBRIEF


Steun ons

Initiatives of Change (IofC) gelooft dat iedereen een pionier voor positieve verandering in de wereld kan zijn, te beginnen in eigen leven. IofC ondersteunt en inspireert deze pioniers. Om dit werk voort te zetten zoeken wij mensen die als donateur de stichting financieel willen ondersteunen.

Donaties in natura zijn, in overleg, ook een mogelijkheid. U kunt hiervoor per e-mail contact opnemen

Doneer

Donaties maken zowel projecten als het runnen van het centrum mogelijk. IofC is voor een groot deel van haar inkomsten afhankelijk van donaties. Als stichting met de ANBI status is uw gift aftrekbaar.

Doneer direct via iDeal.

Op onze website zijn ook de andere mogelijkheden om te doneren te vinden.
In het centrum van Initiatives of Change aan de Amaliastraat in Den Haag, dat tevens als kantoor dient, zijn drie nieuwe parttime medewerkers van de stichting actief: Laura Reijnders (communicatie), Christiaan Groen (training) en Marijana Fermin-Longin (archief). Het bestuur is zeer blij met deze enthousiaste medewerkers. Valika Smeulders is op projectbasis bij het werk van de stichting betrokken.
 

Centrum Amaliastraat 10

Rusland lezing 2015. Foto: Feike FaaseHet kantoorgedeelte van het gebouw op de Amaliastraat 10 zal met de komst van de nieuwe medewerkers intensiever gebruikt gaan worden. Dit geldt ook voor het gedeelte dat fungeert als logeerruimte voor medewerkers en gasten.
In de tweede helft van dit jaar bijvoorbeeld verwachten we een vijftal gasten uit Zweden en Italië dat een vijfdaags bezoek aan Nederland brengt rondom het thema voedsel en duurzaamheid.
 
Het woon- en logeergedeelte van het huis heeft een opknapbeurt nodig. Het gaat om onderhoud dat al eerder had moeten gebeuren en dat slechts gedeeltelijk binnen de begroting valt. Wij willen u vragen of u daarvoor een bijdrage wilt geven.
 

Caux conferenties

Het andere doel waarvoor wij graag uw steun vragen zijn Nederlanders die aanstaande zomer naar een van de conferenties in Caux willen gaan. Het betreft o.a. een delegatie die zal deelnemen aan de Just Governance conferentie van 3 – 8 juli. De nieuwe medewerkers maken deel uit van die delegatie samen met enkele andere jongeren.

Op 12 september zal deze delegatie een terugkoppeling geven van de conferentie in het centrum aan de Amaliastraat in Den Haag. Hierbij wordt ook gekeken hoe de ervaringen en opgedane contacten worden meegenomen in bestaande en nieuwe projecten. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Binnenkort verschijnt op de IofC website meer informatie over dit evenement.
 

Doneren

Als stichting met de ANBI status is uw gift aftrekbaar. Donaties aan de stichting kunnen op verschillende wijzen worden gedaan. U kunt online doneren via ideal. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uw gift over te maken door een overboeking op bankrekeningnummer NL49 ABNA 0257.621.202, t.n.v. Nederlandse Stichting Initiatives of Change m.v.v. ‘voorjaarsbrief 2015’ plus de bestemming van uw gift (centrum IofC of deelnemers Caux).

Als u de bestemming zelf niet aangeeft, zal de financiële commissie van Initiatives of Change de binnengekomen donaties over deze doelen verdelen.
 
Mocht u nog vragen hebben over deze brief, of over de financiën van de stichting in het algemeen, neem dan vooral contact met ons op door een e-mail te sturen
Copyright © 2015 Stichting Initiatives of Change Nederland (ANBI), All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp