Copy
De Amaliastraat leeft! is een uitgave van Initiatives of Change Nederland waarin wij activiteiten onder de aandacht brengen. Spreekt het u aan? Kom dan langs op de Amaliastraat, u bent van harte welkom.
Initiatives of Change

De Amaliastraat leeft!

Beste <<Voornaam>>, u bent van harte uitgenodigd voor:

'Richting Zoeken'

“Vrijheid is de mogelijkheid om te doen wat je wilt, althans zolang je een ander geen kwaad berokkent”.

Zo ongeveer luidt het ethische beginsel, dat je in deze tijd nogal eens hoort. Het leert vooral wat je elkaar niet mag aandoen, de negatieve richting, de weg, die je niet moet gaan. Maar hoe zit het met de weg die je wel moet gaan? De positieve richting? Is dat niet waar veel mensen in deze complexe en veranderende tijd naar op zoek zijn?

Kees en Marina Scheijgrond hebben de afgelopen 20 jaar in het kader van Initiatives of Change regelmatig cursussen gegeven over “richting zoeken” en “zingeving”.

Op deze open avond zullen zij vertellen over hun belevenissen met “richting zoeken” in de Oostblok landen, Nederland en Sierra Leone. 

Ze laten u proeven van “richting zoeken” met onderwerpen als: 

  • de basis van het mens zijn 
  • stilte als kompas

Datum: 20 maart 2013
Aanvang: 20.00u (Inloop 19.30)

Komt u ook? / Meer informatie

Passie?

Heeft u passie voor een idee voor op Amaliastraat 10? Reageer dan op deze mail of bel ons op +31 (0)70-364 3591. Dank!
Reflectie: Waarom het slavernijverleden herdenken? Deze vraag staat in 2013 centraal nu het 150 jaar geleden is dat de slavernij in Nederland werd afgeschaft. Binnen Initiatives of Change (IC) staat deze vraag al langer centraal omdat het ons helpt stil te staan bij ons eigen wereldbeeld... dan kom je er achter hoeveel van toen in het nu nog steeds leeft. Meer>>>

Evenementen van Derden

IC vermeldt tegenwoordig op haar website ook evenementen van derden die passen binnen de overtuigingen van IC. Misschien zit er wel iets voor u bij... Kijk hier.

Caux, Zwitserland

Trakteer jezelf op een conferentie in Caux:
29 June–3 July
Just governance
3–7 July
Healing history
7–11 July
Dialogue on land and security
13–19 July
Trust and integrity in the global economy
24–30 July
Children as actors of transforming society
1–6 August
Learning to live in a multicultural world
7–12 August
Seeds of inspiration
23 maart organiseert IC een dag om van mensen die haar een warm hart toedragen te horen waar IC zich op zou kunnen richten. Dit zal bijdragen aan het (constant) verbeteren van IC. Mocht u geïntresseerd zijn om aan deze dag deel te nemen, neem dan aub contact op met het centrum Amaliastraat 10.
Copyright © 2013 Stichting Initiatives of Change Nederland (ANBI), Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp
RESPECT PRIVACY & PREVENT SPAM
Voorkeuren wijzigen | Afmelden
Initiatives of Change is een voor ieder toegankelijk wereldwijd netwerk van mensen van verschillende levensovertuiging met als gemeenschappelijk doel zich in te zetten voor een betere wereld. Zij proberen in hun leven ruimte te maken voor stilte en zich te oriën-teren op morele waarden als eerlijkheid, zuiverheid, onzelfzuchtigheid en liefde. Geloof is voor velen de inspiratiebron. Initiatives of Change daagt een ieder uit pionier te zijn voor een positieve verandering in de samenleving, te beginnen in eigen leven.