Copy
View this email in your browser

ANDER NIEUWS


Deel 1 start op 13 en 14 februari 

Leiderschap: van binnen naar buitenGa met ons mee op reis door je aan te melden voor deze nieuwe leiderschapstraining waarin jouw persoonlijk leiderschap centraal staat.

Tijdens de training onderzoeken we onder andere wat voor jou bepalend is in hoe jij jouw wereld beleeft en hoe het menselijk brein werkt.Wat is jouw perceptie van de wereld? En wat is de perceptie van andere deelnemers? Welke patronen en dynamieken kun je ontdekken? We gaan aan de slag met vertrouwen, initiëren en loslaten en zetten al deze kennis en ervaring in om nog beter te leren leidinggeven aan jezelf, je leven en de wereld. 

Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op de webpagina van de leiderschapstraining.

dinsdagavond 15 maart

Luisterworkshop: de kracht van luisterenDe kracht van luisteren wordt vaak onderschat. We zenden en spreken wat af, maar horen en verstaan we elkaar ook? Deze workshop is een oefenplaats om je de kunst van het luisteren eigen te maken. Luisteren is vooral een kwestie van doen, en daarom gaan we hier op een praktische en interactieve manier mee aan de slag. 

We gaan in op:
  • Wat gebeurt er als ik luister?
  • Hoe luister ik zo dat er echt verbinding ontstaat?  
  • Hoe doe ik recht aan mezelf terwijl ik luister naar de ander?
Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de webpagina van de luisterworkshop.

19 maart en 6 april

ZiEL training: zingeving, ethiek en leiderschap

Vraag jij je wel eens af...
  • Wat is werkelijk belangrijk voor mij?
  • Hoe bepaal ik waar mijn grenzen liggen? 
  • Hoe kan ik leven naar mijn waarden?

De ZiEL training geeft je de mogelijkheid om bewust met deze vragen aan de slag te gaan. Je neemt de tijd om hierover in gesprek te gaan met anderen en met je zelf.

Op de website vind je meer informatie over de ZiEL training.

Vooraankondiging serie levensverhalen op 30 maart, 20 april en 1 juni

Levensverhalen met als thema oorlog en vrede


Bij Initiatives of Change (IofC) staat al meer dan 80 jaar het persoonlijke verhaal van verandering centraal. Een levensverhaal kan uitdagen, inspireren, bemoedigen, werken als een spiegel. 

Om het persoonlijke verhaal de aandacht te geven die het verdient, organiseert IofC sinds 2008 bijeenkomsten waarin mensen hun verhaal vertellen. Hierboven zie je bijvoorbeeld een foto van Monica Bouman die haar verhaal verteld. In deze verhalen worden luisteraars meegenomen in belangrijke gebeurtenissen, beslissingen en dilemma’s die bepalend zijn en waren voor hun leven. Dit jaar staat het thema oorlog en vrede centraal. Drie sprekers zullen hun verhaal vertellen:
  • 30 maart: Mpanzu Bamenga
  • 20 april: Peter Gordijn
  • 1 juni: Rob Overdijkink
Zet de data alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor meer informatie.

Iedereen kan een stap zetten en bijdragen aan een mooiere wereld

Zelf beginnen? Kijk online wat jij kan doen!

Initiatives of Change (IofC) gelooft dat eenieder pionier kan zijn om een positieve verandering in de samenleving te weeg te brengen. Daarbij nodigen wij je uit om te beginnen bij jezelf. Om te laten zien hoe IoC je hierbij helpt en ondersteunt, hebben we een nieuwe pagina op onze website gemaakt met de naam Meedoen.

Je kunt hier huidige initiatieven vinden en als je geïnteresseerd bent of bij wil dragen, contact opnemen. Verder vind je vrijwilligersfuncties bij IofC Nederland en in het buitenland, want het netwerk is actief in meer dan 40 landen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de webpagina Meedoen en laat ons weten wat je ervan vindt. We zijn benieuwd naar je feedback en verbeteren graag in samenwerking met jou onze website. 
Copyright © 2016 Stichting Initiatives of Change Nederland (ANBI), All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp