Copy
De Amaliastraat leeft! is een uitgave van Initiatives of Change Nederland waarin wij activiteiten onder de aandacht brengen. Spreekt het u aan? Kom dan langs op de Amaliastraat, u bent van harte welkom.
Initiatives of Change

De Amaliastraat leeft!

Beste <<Voornaam>>, u bent van harte uitgenodigd voor:

Een nieuw jaar en nieuwe kans voor:

Hoe verander ik mijn omgeving?

Januari is voor veel mensen de maand om hun voornemens te formuleren. Vaak zijn dit voornemens in de persoonlijke sfeer; minder snoepen, meer sporten, een nieuwe baan zijn slechts enkele voorbeelden.
 
Wij willen graag uw aandacht vragen voor voornemens die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de samenleving, onafhankelijk van hoe groot of klein u de ‘samenleving’ daarbij wilt definiëren. Met de jarenlange ervaring van IC om ons te helpen weten wij dat het formuleren van voornemens alleen niet genoeg is. Het is met name belangrijk om te definiëren hoe die bereikt zullen gaan worden.

Wanneer: 16 januari
Aanvang: 19.00u
Lokatie: Thuis
(Meer informatie)

Doet u mee?

Idee?

Heeft u een idee voor een activiteit (op Amaliastraat 10)? Reageer dan op deze mail of bel ons op +31 (0)70-364 3591, dan kunnen we kijken wat ervoor nodig is om het georganiseerd te krijgen. Dank!


3e woensdag

Elke derde woensdag van de maand vindt op Amaliastraat 10 te Den Haag een openbare avond van Initiatives of Change plaats.
Voor 2013 zijn de data:
16 januari
20 februari
20 maart
17 april
15 mei
19 juni

Slavernij herdenken - hoe zo?

Datum: 20 februari
Aanvang: 20.00
Om 18.30 wordt een Surinaamse maaltijd geserveerd.
Plaats: Amaliastraat 10, Den Haag
 
Op 1 juli 2013 is het 150 jaar geleden dat Nederland de slavernij afschafte. In het herdenkingsjaar 2013 wordt op dit onderwerp verder ingegaan.

@nder Nieuws

Wist u dat Ander Nieuws nu ook digitaal te lezen is? Bijvoorbeeld op onze website. Tevens sturen wij @nder Nieuws ook via de mail; daarin een kort overzicht van de verschillende artikelen uit Ander Nieuws. Wel zo makkelijk om vervolgens met anderen te delen.
Copyright © 2013 Stichting Initiatives of Change Nederland (ANBI), Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp
RESPECT PRIVACY & PREVENT SPAM
Voorkeuren wijzigen | Afmelden