Copy
Nieuws en informatie over de organisatie van de Nationale Archeologiedagen
View this email in your browser

Nationale Archeologiedagen 

16 - 17 - 18 oktober 2015

Dit is de allereerste nieuwsbrief van de Nationale Archeologiedagen, in de luwte van de zomervakantie. De komende maanden verschijnt deze nieuwsbrief regelmatig. Daarmee kunnen alle geïnteresseerden en betrokkenen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de organisatie van de dagen. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Enthousiast van start
De afgelopen maanden is er hard gewerkt. In Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn meerdere bijeenkomsten georganiseerd met archeologen, amateurs, vrijwilligers en bestuurders. Naast goede ideeën en nieuwe contacten was er ook vooral veel enthousiasme. De eerste fase van de website is inmiddels online én we zijn actief op de social media. 

Niemand vergeten?
De organisatie van de Nationale Archeologiedagen is goed van start gegaan. Met dank aan de vele betrokken partijen. Mochten er organisaties zijn die we zeker niet mogen vergeten, laat het ons weten via email of bel ons: 085-060 88 99. 

WAAROM?
De Stichting Nationale Archeologiedagen wil de archeologie verder ontsluiten voor een groot, nationaal publiek en zichtbaar en beleefbaar maken voor jong en oud. Meer weten? Download het startdocument op onze website. 
DEELNEMERSINFO
Alle archeologische organisaties, musea en vrijwilligersgroepen zijn uitgenodigd om mee te doen met de Nationale Archeologiedagen. Inspiratie en informatie over deelname aan de dagen, vind je op onze deelnemerssite. Hier kan je ook je activiteiten al aanmelden. 

 
2015: PILOT
Dit jaar vindt er in drie provincies een pilot plaats van de Nationale Archeologiedagen: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De komende jaren worden de dagen uitgerold tot een landelijk evenement. Zo wordt de Nederlandse archeologie stevig op de kaart gezet. 

 

Facebook
Twitter
Instagram
Website
Forward
Share
Tweet
Copyright © 2015 Stichting Nationale Archeologiedagen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences