Copy
View this email in your browser

Heeft u uw activiteit al aangemeld?

Het duurt nog even, maar over een paar maanden gaan de Archeologiedagen van start. Wilt u een activiteit organiseren, maar hebt u geen idee hoe of wat? Dan hebben we goed nieuws. Op onze site vindt u een gloednieuwe 'Inspiratie PDF' met daarin alle tips en ideeën voor (het bedenken van) een succesvolle activiteit.

Maar we hebben ook goed nieuws voor de lange termijn... met dank aan het Fonds voor Cultuurparticipatie zijn de Archeologiedagen here to stay. En dat gaan we op 14, 15 en 16 oktober vieren met u. Wij hebben er nu al zin in!

Laat je inspireren
Het bedenken van een activiteit kan moeilijk lijken. Maar dat blijkt in de praktijk best mee te vallen. Allereerst moet u met een idee komen. Hoe? Op onze inspiratiepagina lees je hier alles over! Download ook onze inspiratie PDF voor een overzicht van te organiseren activiteiten. Lees meer.
1, 2, 3... GO!
Nog een paar maanden en dan staan de Archeologiedagen voor de deur! Heeft u uw activiteit al aangemeld? Onze officiële aanmeldingspagina staat online. Klik hier om meteen te beginnen. Begin september zullen de eerste activiteiten op onze site gepubliceerd worden.
Meerjarige subsidie FCP toegekend aan Archeologiedagen
Het is bekend welke erfgoed-manifestaties een meerjarige subsidie toegekend hebben gekregen van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Met trots kunnen wij melden dat de Archeologiedagen de komende vier jaar worden ondersteund door het Fonds!  Lees meer.
ARCHEOTIPS AUGUSTUS 2016
 
Zuid-Holland: Romeinen in Archeon

Van 31 juli t/m 13 augustus is het jaarlijkse Romeins Festival voor de 17de keer in het Archeon! Tientallen Romeinse legionairs, leden van de Brits-Nederlandse groep Legio Secvnda Avgvsta, slaan daar hun kamp op.
 
Noord-Brabant: BalloonRex in Oertijdmuseum

Deze maand is in het Oertijdmuseum te Boxtel een T-Rex van ballonnen te bewonderen! Met zo'n 1.000 ballonnen werd het dier van 4 meter hoog en 12 meter lang tot leven gewekt door artiesten Sandra Chaudron en Pauline Biljard.
  
Limburg: Nieuwe expo in Thermen-museum

Bezoek nu 'Tussen scherf en schat' in het Thermenmuseum in Heerlen. Deze nieuwe expo toont bijzondere archeologische vondsten die bezoekers hebben meegebracht naar het museum. En u kunt stemmen op de mooiste schat!
Facebook
Twitter
Website
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Stichting Nationale Archeologiedagen, All rights reserved.

Ons adres is:
Stichting Nationale Archeologiedagen
A Lab: lab 210
Overhoeksplein 2
Postbus 3322
1001 AC Amsterdam

unsubscribe from this list    update subscription preferences