Copy
View this email in your browser

Zonder publiek, geen Archeologiedagen!

Het programma is compleet en de persmotoren zijn in volle gang voor volgend weekend! Het zou toch mooi zijn als we een zo groot mogelijk publiek bekend kunnen maken met archeologie?
Op welke manier genereer jij publiciteit voor jouw activiteit? Hieronder delen we tips over hoe je voor extra publiek kunt zorgen. 


Van veel deelnemers horen we dat de pers reeds bereikt wordt, gefeliciteerd! Ben jij ook al in contact met de pers? Kun je ons dit laten weten (linkjes kunnen gemaild worden naar joerie@archeologiedagen.nl)? Wij verzamelen alle persuitingen, zodat we na afloop een mooi resultaat hebben van wat we samen hebben bereikt!

Kidsproof
Organiseer jij een kinderactiviteit? Dan kun je je activiteit aanmelden op Kidsproof. Hier worden de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in maar liefst 18 regio's in Nederland gedeeld. Je kunt je activiteit hier aanmelden.
De Erfgoedstem
Onze partner 'De Erfgoedstem' zal de komende periode de Archeologiedagen in het nieuws brengen op hun site.  Wil jij jouw activiteit hier ook graag tussen zien staan? Dat kan! Stuur je persbericht naar redactie@erfgoedstem.nl met een beschrijving van jouw activiteit en alles wat die zo leuk maakt.
 
International Day of Archaeology
Zaterdag 15 oktober 2016, tijdens de Archeologiedagen, is door het Archeological Institute of America uitgeroepen tot 'International Day of Archaeology'. Zet je evenement internationaal op de kaart! Lees hier hoe je jouw activiteit kunt opgeven.
Maand van de Geschiedenis
Oktober is de Maand van de Geschiedenis, hét grootste historische evenement van Nederland. Dit jaar is het thema 'Grenzen'. Als officiële partner van onze stichting, raden we iedere deelnemer aan zijn of haar activiteit ook voor de MvdG aan te melden. Dat kan hier.
SOCIAL MEDIA TIPS
 
Samen staan we sterker

Hoe bereiken we ons publiek? Hoe leggen we uit waarom we in Nederland zorg dragen voor ons bodemarchief? Dat doen we het best samen! Download hier alle tools om te laten zien dat jij onderdeel uitmaakt van de Archeologiedagen!
 
Facebook als slimme mediatool

Gebruik jij Facebook al als tool om jouw evenement te promoten? Maak van jouw activiteit een facebook evenement en deel hem op onze Archeologiedagen facebook. Nodig al je vrienden uit en spoor hen aan hetzelfde te doen!
Tweet, tweets, twitter!

Volg je onze Twitter? Twitter is de perfecte tool om voor, maar vooral ook tijdens de Archeologiedagen te gebruiken om jouw activiteit onder de aandacht te brengen! Gebruik hierbij altijd de hashtag #archeodagen, dan kunnen wij hem retweeten.
Facebook
Twitter
Website
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Stichting Nationale Archeologiedagen, All rights reserved.

Ons adres is:
Stichting Nationale Archeologiedagen
A Lab: lab 210
Overhoeksplein 2
Postbus 3322
1001 AC Amsterdam

unsubscribe from this list    update subscription preferences