Copy
Nieuws en informatie over de organisatie van de Nationale Archeologiedagen
Bekijk deze e-mail in je browser
De Archeologiedagen 2016 komen eraan!

Na een succesvolle eerste editie van de Nationale Archeologiedagen zal de tweede editie dit jaar plaats vinden op 14, 15 en 16 oktober 2016. De organisatiemotoren zijn alweer in volle gang. Net als in 2015 wordt er afgetrapt met verschillende informatie & inspiratiebijeenkomsten, waarin de kansen voor dit jaar besproken worden. Daarnaast beginnen zich veel mooie ideeën en samenwerkingen te ontwikkelen. Wij hebben er zin in!
Doe mee: iedereen is welkom
Wil je in 2016 ook activiteiten gaan organiseren? Of heb je andere goede ideeën? Laat het ons weten. We leggen de hesjes en vlaggen alvast voor je klaar!

Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw plannen (denk aan het regelen van een ruimte voor uw evenement, het samenwerken met andere partijen of het inzetten van bijvoorbeeld metaaldetectoren of andere benodigdheden)? Dan kunt u altijd mailen naar donna@archeologiedagen.nl en kijken wij samen naar de mogelijkheden.
Informatie- & Inspiratiebijeenkomsten
De afgelopen maand zijn de succesvolle bijeenkomsten van de provincies Utrecht en Zuid-Holland geweest. De volgende inspiratiebijeenkomst vindt plaats op vrijdag 1 juli (14.00-17.00u) voor de provincie Noord-Holland. In het Allard Piersonmuseum te Amsterdam zullen wij ons laten inspireren door de editie van 2015 en samen brainstormen over hoe we dit jaar nog succesvoller gaan maken!

Wilt u er vrijdag graag nog bij zijn? Meldt u zich dan hier aan.
Provincie Noord-Brabant nieuwe partner Archeologiedagen 2016
Met vreugde kunnen wij onze nieuwste provincie-partner voor dit jaar aankondigen: Noord-Brabant. Vorig jaar werd er op een aantal plekken in deze provincie al iets georganiseerd, maar dit jaar doet de gehele provincie in samenwerking met Erfgoed Brabant mee aan de Archeologiedagen. Wij zijn benieuwd naar alle mooie activiteiten en samenwerkingen die dit zal opleveren.

Op 14 juli vindt ook in Noord-Brabant een informatie- en inspiratiebijeenkomst plaats. Wilt u deze graag bijwonen? Meld u zich dan hier aan.
We zijn verhuisd naar ALAB
Last but not least: wij hebben een nieuw kantoor! Vanaf heden zitten wij in culturele broedplaats ALAB. Deze locatie brengt bedrijven en zelfstandigen uit verschillende vakgebieden bij elkaar in het bruisende Amsterdam-Noord om een omgeving te creëren waarin wordt samen gewerkt. U weet nu waar u ons kunt vinden voor een kopje koffie. 

Vind ons postadres & route hier en bekijk de website van ALAB.
Tijdens de Nationale Archeologiedagen openen Archeologen, archeologische organisaties, amateurarcheologen, musea en depots de deuren om het publiek bewust te maken van de rijkdom en diversiteit van ons archeologisch erfgoed en zo het draagvlak voor archeologie te vergroten.
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Forward
Share
Tweet
Copyright © 2016 Stichting Nationale Archeologiedagen, All rights reserved.


verwijder mij van deze lijst    update mijn profiel