Copy
Bewust Wedstrijd Rijden 13 september 2013
View this email in your browser

Bewust Wedstrijd Rijden

Nieuwsbrief # 3

Welkom bij de derde nieuwsbrief van Bewust Wedstrijd Rijden.

In januari 2013 ben ik begonnen met het geven van lessen, workshops en trainingen onder de naam Bewust Wedstrijd Rijden. Nu, eind december 2013, kan ik terugkijken op een fantastisch jaar.

Ik heb veel workshops en trainingen mogen geven aan ontzettend leuke groepen deelnemers, met Whatnow heb ik een demonstratie gegeven op het Hippisch Educatie Centrum en op Horse Event mocht ik een lezing geven, genaamd Presteren met een lach!

In samenwerking met Paard&Lifestyle hebben we de online training Beter Presteren op Wedstrijd ontwikkeld die begin januari 2014 van start gaat.

Ook hebben mijn leerlingen het afgelopen jaar enorm veel progressie gemaakt. Niet alleen in de sport maar vooral ook in de training en in het bewust rijden.

Het presteren in de sport is voor mijzelf ook goed verlopen. Met mijn vos BWR Whatnow heb ik het startbewijs binnen om Grandprix te mogen starten en mijn merrie BWR Zoohee draait behoorlijk mee in het ZZ zwaar en is klaar voor de overstap naar de Lichte Tour. Mijn jongere paard, Cheeminee N loopt nu op M2 niveau en doet dat ook zeker niet verkeerd.

Natuurlijk ben ik ook mijn sponsors ontzettend dankbaar voor het vertrouwen wat ze in zowel Bewust Wedstrijd Rijden hebben, maar ook in mijzelf als persoon en sporter.

Ikonic Saddlery
Stalkist
Paardensymmetrie
Manege Flemming
Rijlaarzen op Maat
Eelke Kleijn
Photography and More 

Ik ga ervan uit dat er in 2014 nog veel meer succes te behalen is en dat er steeds meer personen en verenigingen de weg weten te vinden naar Bewust Wedstrijd Rijden.

Voor nu wens ik iedereen een ontzettend fijn kerstfeest toe en een sportief en gezond 2014!

Met vriendelijke groet,

Malene Nootenboom

Bewust Wedstrijd Rijden in de Hoefslag en Paardenkrant
 
Op 29 november 2013 organiseerden Jeffrey Heijstek en Jeroen Okkema van Stal Argonaut een trainingsdag. In de ochtend heb ik een interactieve presentatie mogen geven over Bewust Wedstrijd Rijden.

Jeff deed zelf ook actief mee met de training en heeft het geleerde datzelfde weekend toegepast in de praktijk. Vanwege zijn behaalde resultaten werd hij geïnterviewd door de Hoefslag en de Paardenkrant. In beide magazines werd hij geciteerd.

In dit citaat stond het volgende:

"Het was pas onze derde keer in het ZZ Zwaar en de vorige keer was ik ook twee keer eerste. Naar aanleiding van een mentale training die ik organiseerde voor mijn vaste lesklanten en die gegeven werd door Malene Nootenboom, ben ik zelf ook aan het denken gezet. Ik heb mijn proef daardoor nog meer bewust gereden, met meer rust en meer gezet. Ik heb echt van onderdeel naar onderdeel kunnen rijden. Ik kwam heel tevreden de proef uit en als je dan zulke punten hebt is dat natuurlijk super! (65,71% en 68,86%0

Ook heb ik de afgelopen weken veel berichten ontvangen van deelnemers dat ze zoveel verschil merken nadat ze de training, workshop of lezing gevolgd hebben!

Geweldig dat Bewust Wedstrijd Rijden nu al zoveel teweeg brengt bij de sporters!
Beoordeling
 
In de Equigids op internet kun je een beoordeling achter laten. Heb jij al eens een activiteit gevolgd van Bewust Wedstrijd Rijden, dan kun je een reactie achter laten!
 
Door het achterlaten van een reactie maak je ook nog eens kans op een waardebon ter waarde van 250 euro van Divoza Horsworld.
 
Via onderstaande link kom je direct bij de beoordelingen van Bewust Wedstrijd Rijden:
http://www.equigids.nl/stablesandriders/bewust-wedstrijd-rijden-trainingen-en-workshops-om-op-een-positieve-manier-te-leren-presteren/
 
Ook een arrangement Bewust Wedstrijd Rijden organiseren?
 
Er is momenteel veel vraag naar de workshops, trainingen en arrangementen. Jij kunt dit zelf organiseren! Wanneer je met minimaal 8 deelnemers bent kun je Bewust Wedstrijd Rijden uitnodigen voor een workshop of training. 

Ook zijn combinaties mogelijk van een workshop en een proefgerichte training.

Wanneer je een meer specifieke wens hebt kun je dit uiteraard bespreekbaar maken. Een maatwerktraject behoort namelijk ook tot de mogelijkheden!
 
Bewust Wedstrijd Rijden kan ook met één van de paarden een demonstratie verzorgen. Bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd of jubileum.

Nieuwsgierig? Neem contact op via info@bewustwedstrijdrijden.nl
Share
Tweet
Forward to Friend
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Wil je meer informatie over de activiteiten van Bewust Wedstrijd Rijden?

Neem dan een kijkje op de website www.bewustwedstrijdrijden.nl of neem contact op via malene@bewustwedstrijdrijden.nl (06-41954702)
Copyright © 2013 Bewust Wedstrijd Rijden, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp