Copy
Ulls del món
Veure la newsletter al navegador
Editorial

EL TEATRE: ENTRETENIMENT I PREVENCIÓ CONTRA LA CEGUESA
 

A més de la intensa i eficaç tasca que Ulls del món fa per tractar les patologies oculars de les poblacions de països desfavorits com Moçambic, on hi treballa des del 2002, la fundació desenvolupa en aquest país africà diferents activitats relacionades amb el teatre. Aquest art escènic és una eina molt útil per a sensibilitzar la població sobre la importància d'una bona salut ocular i per prevenir la ceguesa evitable.

Així, a la diversió i l'entreteniment que provoquen les obres teatrals, s'uneix la seva capacitat per a conscienciar la gent sobre els problemes oculars. Després de cada funció, es fa una detecció de possibles patologies visuals i es programen visites per a que, en uns dies, els afectats siguin atesos per professionals locals d'Ulls del món. Els oftalmòlegs, experts i voluntaris de la fundació atenen aquestes persones i dediquen tots els seus esforços a tractar a temps les deficiències visuals, com les cataractes o els glaucomes, per a evitar que aquestes evolucionin cap a problemes tan greus com la ceguesa.

Les més de 700 persones que dediquen el seu temps a millorar la vida ocular dels altres es plantegen seguir fent-ho aquest 2016 per a mantenir i millorar la visió de milers de persones. 

Notícies destacades
MÉS NOTÍCIES
L'entrevista
Entrevistem el doctor Albert Coulibaly

Porta 8 anys col·laborant amb Ulls del món a Malí, on coordina un programa de prevenció i tractament de patologies oculars mitjançant el qual han estat atesos més de 75.000 pacients i s'han realitzat més de 5.000 intervencions de cataractes, tracoma/triquiasis, glaucoma, defectes de refracció i presbícia, els problemes més habituals en aquest país africà. 
Iniciatives solidàries - Mou-te per Ulls del món
La campanya 'Obrint els ulls a Moçambic' pretén conscienciar sobre la importància d'una bona salut ocular per tal que millori la vida i l'escolarització de molts nens i nenes d'aquest país africà.

Amb aquesta iniciativa, es volen aconseguir 350 ulleres graduades. Com? Accedeix a migranodearena.org i ajuda els més petits a millorar la seva visió.

A més, si ets de DKV Seguros, el teu donatiu es duplicarà quan escullis el nostre projecte al portal d'Un milió de somriures. Anima't i col·labora-hi!

I si tens alguna iniciativa solidària, explica'ns la teva idea!
VULL COL·LABORAR

Ajuda'ns a difondre la nostra tasca

Reenvia aquest butlletí i segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
Instagram
Ulls del món
fundacio@ullsdemon.org
OBRINT ELS ULLS AL MÓN 
Tamarit 144-146 entl. 2a · 08015 Barcelona · T: +34 93 451 51 52 
Si no vols rebre aquest butlletí, només cal que ens contestis aquest missatge, indicant-nos que no te l'enviem més.
D’acord amb l’establert a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat d’Ulls del món. Per a la cancel·lació dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, et pots posar en contacte amb nosaltres.