Copy
Deel de ANN nieuwsbrief met al uw relaties
Bekijk de ANN nieuwsbrief online

Auto Netwerk Nederland

Special automotive marketing & sales seminar: 29 september 2016


 

Laat uw marketing- en sales campagnes accelereren!
Wat maakt uw klantwervingcampagnes effectief en efficiënt en hoe kunt u uw geworven klanten beter behouden en bedienen? Een vertrekpunt kan zijn om de customer journey van uw klanten in kaart te brengen en op ieder relevant moment gerichte marketing- en salesacties te ondernemen. Wat betekent dat nu eigenlijk voor de aanpak en het bereik van uw (nieuwe) klanten?
Tijdens een enerverende middag laten diverse sprekers u kennis met de aanpak van een customer journey en de verschillende toepassingen voor marketing, sales en after sales. Belangrijk uitgangspunt hierbij vormt hoogwaardige automotive data. Kortom, hoe kan u uw campagnes laten accelereren van 0 tot 100 km/uur?

PostNL en Cardatapool willen u bovendien fysiek laten ervaren hoe snel vernieuwing kan accelereren. Hoe deze ‘live experience’ eruit ziet, blijft nog even geheim. Het plaatst snelheid en duurzaamheid in een heel nieuw perspectief…..

Het seminar is bij uitstek bedoeld voor verantwoordelijke functionarissen, zoals directie, marketing- en datamanagers, van de top 250 bedrijven in de automotive waaronder importeurs, dealer holdings, merkdealers, fitters, franchisenemers en universele dealers. Vooral eindgebruikers.

Geïnteresseerd? Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt. U kunt ook een collega of relatie meenemen en inschrijven. Uw deelname, en die van uw collega/relatie, is definitief na ontvangst van een bevestiging. U bent vanaf 13.30 uur welkom bij Cendris/PostNL in Nieuwegein.

Automotive marketing- en sales seminar 29 september 2016

aanmelden


ANN
ANN
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
In AutoLand tellen alleen de aantallen. Nog wel…

Alles en iedereen wordt afgerekend op het aantal auto’s dat je verkoopt. Verkoop je je target, dan mag je blijven, score je minder dan de bedoeling was, sta je op de keien. Het autovak is hard en alleen de cijfers tellen. Het gaat er niet om hoe je de deal sluit, het gaat er om dát je hem sluit. En dat gaat van hoog tot laag. Als een directeur van een autofabrikant onvoldoende auto’s in de markt zet, krijgt hij een andere functie of hij mag buiten gaan spelen. De directeur van een auto-importeur ziet zijn baan door zijn vingers glippen als de prognose niet wordt gehaald. Een autodealer raakt zijn merk kwijt als zijn marktpercentage te laag is en de autoverkoper in de showroom die onvoldoende orders schrijft, mag wat anders gaan doen. Zo was het altijd al en zo is het nog steeds. Maar blijft het zo.


ANN
ANN
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
De grootste online webshop voor al uw auto onderdelen
Als airco-specialist vindt u hier alles wat u nodig heeft: van onderdelen tot advies, van service tot een vlekkeloze logistieke dienstverlening.
Klik op de boodschappenkar voor meer informatie om ook uw webshop te koppelen aan de website van ANN   
ANN
ANN
Email
Email
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
© 2016 Auto Netwerk Nederland, alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze ANN Nieuwsbrief, of Businessdeal omdat u een relatie bent van de directeur van Auto Netwerk Nederland of omdat u hebt aangegeven dat u de ANN Nieuwsbrief van ons wilt ontvangen.


Aanpassen gegevens  |  Doorsturen mailing  |  Inschrijven mailing

Uitschrijven <<E-mail adres>> from this list.
Contact:
info@autonetwerknederland.nl


Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Share
+1
Forward