Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
top
ams advocaten
 
top separator
 

Nieuwsbrief januari 2013


Beste <<Voornaam>>,

Ook in 2013 gaat AMS Advocaten door met haar nieuwsbrief: een maandelijkse selectie van de meest gelezen blogartikelen op onze website. We hopen dat je er wat aan hebt! 
 
     
     
   
 
De vergoeding van overwerk is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Dat blijk uit een recente uitspraak van de kantonrechter in Den Bosch. Een werknemer maakte aanspraak op uitbetaling van gemaakte overuren, terwijl de werkgever geen expliciete of impliciete opdracht tot het overwerk had gegeven.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Lees het volledige artikel op onze website
Geld doorsluizen van de rekening van je echtgenoot naar je eigen rekening. Een vrouw die haar bankrekening ter beschikking stelde aan haar echtgenoot om het verhaal van rechthebbenden te frustreren handelde niet onrechtmatig, aldus het Hof Den Bosch in een recent arrest. AMS advocaat Marco Guit licht de uitspraak toe.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Lees het volledige artikel op onze website
Het Hof Amsterdam heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan in een zaak tussen twee uitgeverijen en een wiskundeleraar die op zijn website links had geplaatst die leidden naar auteursrechtelijke beschermd materiaal. 
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Lees het volledige artikel op onze website
Onlangs oordeelde de rechter in een arrest over de aansprakelijkheid van een veilinghuis bij de veiling van een oude meester. Mocht de koper er op vertrouwen dat hij een schilderij had gekocht van een oude meester dat in goede staat verkeerde?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Wanneer is een renovatie grond voor voor beëindiging van een huurovereenkomst van bedrijfsruimte? Onlangs heeft de kantonrechter in Amsterdam hier twee uitspraken over gedaan. AMS advocaat Thomas van Vugt legde de uitspraken naast elkaar en bespreekt de verschillen.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Onlangs heeft onze website een opfrisser gekregen: we vervingen de meeste headerfoto's voor tien (volgens ons: prachtige) panorama's van dé Amsterdamse stadsfotograaf Thomas Schlijper, zoals bijvoorbeeld op de rechtsgebieden pagina. Zoek ze alle 10! 
 
     
     
     
 
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam
space Facebook Twitter LinkedIn Google+
     
 
bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden