AMS Advocaten opent vestiging in Naarden
top
Beste <<Voornaam>>,

We hebben weer een selectie gemaakt van de meest gelezen blogartikelen van de afgelopen maand. We hopen dat je er wat aan hebt!
top

AMS Advocaten heeft op 1 april de deuren van haar nieuwe vestiging in Naarden geopend. Het kantoor is gevestigd aan de IJsselmeerweg 100 op het terrein van de Golfbaan Naarderbos. Deze goed bereikbare vestiging stelt AMS Advocaten in staat haar cliënten in ‘t Gooi en omgeving nog beter van dienst te zijn.
» Lees het volledige artikel op onze website

Een aannemer stelt dat hij met Wesley en Yolanthe een aannemingsovereenkomst heeft gesloten voor hun villa op Ibiza, en deze door hen onrechtmatig is opgezegd. Hij vordert daarom vergoeding van de gemaakte kosten en schadevergoeding wegens het onrechtmatig afbreken van de onderhandelingen.
» Lees het volledige artikel op onze website

De rechtbank wees onlangs een interessante uitspraak over de aansprakelijkheid van het UWV. Het UWV had een door de werkgever aangevraagde ontslagvergunning ten onrechte afgegeven. De benadeelde werknemer dagvaardde vervolgens het UWV en eiste schadevergoeding. 
» Lees het volledige artikel op onze website

Het is een doorn in het oog van elke ondernemer; slechte recensies op het internet. Aan de andere kant is er ook de vrijheid van meningsuiting en mag men zich in Nederland kritisch uitlaten, ook anoniem. Wanneer kun je van Google verwijdering vorderen van slechte recensies? 
» Lees het volledige artikel op onze website

Onder het mom van vrijheid van meningsuiting mag er in het openbaar veel gezegd worden. Op sociale media wordt de grens nog vaker opgezocht. Uitlatingen op Twitter dienen met een korreltje zout genomen te worden. Maar er zijn gevallen waarin stelselmatige ongenuanceerde berichtgeving kunnen leiden tot ernstige reputatieschade.
» Lees het volledige artikel op onze website

Een werknemer kan alleen op staande voet worden ontslagen als er sprake is van een dringende reden. Deze dringende reden wordt meestal schriftelijk medegedeeld in een opzeggingsbrief. De Hoge Raad legde in een recent arrest uit hoe een opzeggingsgrond moet worden uitgelegd als hierover discussie bestaat. 
» Lees het volledige artikel op onze website

top
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres Amsterdam
Nachtwachtlaan 20,
1058 EA Amsterdam
T +31 (0)20-3080315
F +31 (0)20-3080325
 

Bezoekadres  Naarden
IJsselmeerweg 100A,
1411 DL Naarden
T +31 (0)35 302 00 15
F +31 (0)35 302 00 25

bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden