Problemen bij het bekijken van deze e-mail? Klik hier om in je browser te openen
top
ams advocaten
Nieuwsbrief
 
top separator
   
 
Lees het volledige artikel op onze website
Een werkneemster wordt door haar nieuwe werkgever op non-actief gesteld omdat zij heeft gelogen over haar concurrentiebeding, als gevolg waarvan zij haar nieuwe werk niet mag uitvoeren. Is de werkgever gedurende de periode van op non-actiefstelling desalniettemin gehouden het loon door te betalen?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Lees het volledige artikel op onze website
De bestuurders van een BV die hebben ingestemd met de overdracht van activa naar een zustermaatschappij, waardoor er geen verhaal mogelijk was voor een grote schuldeiser, zijn persoonlijk aansprakelijk voor de tekortkoming van de vennootschap jegens die schuldeiser. Aldus het Hof Arnhem.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Lees het volledige artikel op onze website
De vrouw die haar bankrekening ter beschikking stelde aan haar echtgenoot om geld door te sluizen en zo het verhaal van de rechthebbende te beperken, werd door gedupeerde investeerders voor de rechter gesleept. Onlangs deed het het Hof Den Bosch uitspraak in het hoger beroep en kwam tot een opmerkelijke conclusie.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Om als verhuurder van een bedrijfsruimte een verhoging van de huur te bewerkstelligen, moet er een wettelijk geregelde procedure worden doorlopen. Dat neemt veel tijd in beslag. Maar lijdzaam afwachten is niet nodig. In een recent kort geding kreeg een verhuurder wat hij eiste: een voorschot op de nog vast te stellen hogere huurprijs.
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
 

Leeftijdsdiscriminatie bij reorganiseren: geen ontslag

 
 
Onlangs oordeelde de kantonrechter over de afwijking van het zogenoemde afspiegelingsbeginsel door een werkgever. De door de ondernemingsraad vastgestelde afspiegelingscriteria hadden tot gevolg dat veel oudere werknemers voor ontslag in aanmerking kwamen. Is er sprake van leeftijdsdicriminatie?
Onlangs oordeelde de kantonrechter over een afwijking van het zogenoemde afspiegelingsbeginsel door een werkgever. De door de ondernemingsraad vastgestelde afspiegelingscriteria hadden tot gevolg dat veel oudere werknemers voor ontslag in aanmerking kwamen. Is er sprake van leeftijdsdicriminatie?
» Lees het volledige artikel op onze website
 
     
     
   
 
Hidde Reitsma en Thomas van Vugt zijn onlangs geïnterviewd door Advocatie.nl, de nieuwssite voor de advocatuur. Zij spraken onder meer over de start en groei van AMS Advocaten.
» Lees het volledige artikel op Advocatie.nl
 
     
     
     
 
AMS Advocaten N.V.
E-mail: info@amsadvocaten.nl
Tel: +31 20 3080315
Fax: +31 20 3080325

KvK-nr: 53039734
BTW-nr: NL850716446B01
Bezoekadres
Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam

Postadres
Postbus 69111
1060 CD Amsterdam
space Facebook Twitter LinkedIn Google+
     
 
bottom
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op de AMS Advocaten nieuwsbrief.
Wil je niet langer de AMS Advocaten nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je af te melden