Copy
Consulteu aquest correu electrònic al vostre navegador
Newsletter de l'ACEPF Núm. 2 - Febrer 2020

Al Newsletter del mes de febrer trobareu informació sobre l’acte de presentació del llibre de l’ACEPF, celebrat a la seu del Memorial Democràtic el 23 de gener, la darrera Assemblea anual de l’Associació que va tenir lloc el dissabte dia 8 de febrer, i el Manifest Fossar de La Pedrera, fet públic el 16 de Febrer. 

Assemblea ACEPF · 8 de febrer 2020
Aquí hi trobareu la presentació de la Memòria d'activitats de l'ACEPF.
 
Informe del company Enric Cama sobre el 1r Festival de Poesia Popular,  50 anys de l’acte del Price, orígen de la nostra Associació.
Acte de lliurament de la placa d’honor de l’ACEPF a Maria Antonia Pelauzy en reconeixement a la seva tasca de suport i solidaritat amb els comitès de solidaritat amb els presos i preses del franquisme, recollida per la seva filla Maria Guinovart Pelauzy.
Agenda
14 d'abril 2020
Es farà públic el Projecte de recerca de les Dones i presó de la Trinitat. Es prega a les persones que van passar per la Trinitat o tenen informació es posin en contacte amb la nostra Associació.
18 d'abril 2020

Dinar de la República, com cada any la nostra Associació prepara el dinar de commemoració de la II República. Es poden fer les reserves, comprant els tiquets al local de l’Associació.

Butlletí Trimestral "Catalunya Resistent"

Us volem recordar que amb aquest enllaç podeu accedir als Butlletins trimestrals de l’Associació.  El darrer Butlletí del quart trimestre de 2019. També hi trobareu el Butlletí extraordinari de novembre dedicat a la memòria de Lluís Martí Bielsa.

Notícies
20 d'agost 2019
Vídeo del 75è aniversari de l’Alliberament de París.
28 de gener 2020 
El company Domènec Martínez ha participat en nom de l’ACEPF, a l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament de Mataró i el GRMHM als actes del 75 Aniversari de l’alliberament dels camps d’extermini nazi

Més informació
2 de febrer 2020 
Una amplia representació de l’Associació va participar a la II Marxa de la retirada i l’exili de la Garrotxa.
Més informació
Article del nostre company Enric Cama "Una relació filla d'un temps i d'un país" en memòria a Diana Garrigosa.
16 de febrer 2020
Acte Fossar de la Pedrera. Acte d’homenatge a la memòria dels companys del PSUC afusellats al Camp de la Bota, i per reivindicar la memòria de totes les persones que van perdre la vida en el combat per les llibertats contra la dictadura franquista.

Més informació
Enllaços d'interès
Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya
Amical de Mauthausen
Inscriu-te al nostre Butlletí electrònic
Twitter
Facebook
Website
Email
Copyright © 2020 Associació Catalana d'Expresos Polítics del Franquisme, Tots els drets reservats.
   

Vols canviar la manera de rebre aquests correus electrònics
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp

Per a donar compliment al Reglament General Europeo de Protecció de Dades, (UE) 2016/679, en endavant RGPD i normativa vigent, l'Associació Catalana d'Expresos Polítics del Franquisme, en endavant ACEPF, posa a la teva disposició la següent política de protecció de dades.
Des de l'ACEPF desitgem que la relació amb les persones usuàries es basi en la confiança mútua, per això, a la present Política de privacitat volem explicar-vos, de forma clara, rigorosa i transparent, com tractem les vostres dades de caràcter personal.
Consulteu aquí la política de privacitat.