Copy
Niet goed weergegeven? klik hier

Kerststollenactie

Wintertijd is ook dit jaar de tijd van de kerststollenactie. Belangrijk voor de waterpolo afdeling, want de winst is voor ons. De prijs van een kerststol in een zak is €7,50 (met of zonder spijs). Wil je een kerststol in doos dan komt er +€1,00 bij.

Wil je geen kerststollen (ver)kopen? Doneer de waarde van één kerststol aan de waterpolo-afdeling.

Doneer direct €7,50 via Tikkie >>

Hoe werkt het?

  1. Verkoop kerststollen aan vrienden, familie, collega's en buren of koop zelf en geef ze cadeau. Ga langs de deuren of kopieer onderstaande tekst naar al je WhatsApp groepen.
  2. Vul bestellingen in op het kerststolformulier die je van de trainer hebt gekregen of download het kerststollenformulier.
  3. Lever je formulier en het geld in voor vrijdag 3 december bij je trainer of Mike Gabriel van Heren 1.
  4. De kerststollen liggen op donderdag 16 en vrijdag 17 december klaar in de kantine van Zwembad West. Bij grote afname is levering op een ander tijdstip en adres mogelijk.
Download kerststollenformulier >>

Kerststolactie Aqua-Novio 94. Medium-sized stollen van bakkerij Derks uit Overasselt, dus GEEN industriële supermarktstol! Te koop bij mij voor €7,50 in zak en €8,50 in doos (ongeveer dezelfde prijs als in de bakkerij). Vanaf 16 december lever ik de stol(len) uit. De winst gaat naar mijn waterpolovereniging. Het geld is nodig, badwater is duur. Graag hoor ik of je de stol(len) met of zonder spijs wilt.
Klik en kopieer direct naar WhatsApp >>

Doe je best en win cadeaukaart

Verkoop je de meeste kerststollen van alle AN94 leden? Dan win je een cadeaukaart ter waarde van €20,-. Vrij te besteden aan de AN94 kledinglijn: zwembroeken, badpakken, handdoeken, tassen, polo's, etc.
Nieuwe coronaregels geldend vanaf 6 november:
Coronaregels >>
Moet je jurytafel zitten? Lees de handleiding door:
Handleiding jurytafel >>
Scheidsrechter worden? Bekijk hier wat er zo leuk aan is:
Scheidsrechter worden >>
Coolblue, Expedia, Bol.com, Wehkamp en meer webshops:
Klik en verdien voor AN94 >>
Ken je iemand die deze nieuwsbrief nog niet ontvangt, bijvoorbeeld een familielid of een teamgenoot die net lid is geworden? Meld ze dan aan via de website:
Aanmelden nieuwsbrief >>
Ben je geen lid meer of wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Klik dan hieronder op afmelden
Copyright © 2021 Aqua-Novio '94
Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent (geweest) van de waterpolo afdeling van Aqua-Novio "94 of omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief.

Je kunt je gegevens aanpassen of je afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp