Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

9 oktober 2016

Rob M.M. Greuter
Herfstgenoten,

De Standaard kopt gisteren met een nieuw onweerlegbaar onderzoek naar de relatie tussen depressie (met name tienerdepressie) en de Pil. Het verbaasd ons niets. Pharmameuk is een van de belangrijkste mede-veroorzakers van het krankzinnig hoog aantal chronisch zieken, binnen een zorgstelsel waarover het VVD partijprogramma VVD zichzelf nog eens op de borst slaat.

We zagen een fikse discusie over verplichte anticonceptie voorbij komen. Veel mensen beseffen niet dat dat er feitelijk al is. Ons drinkwater staat immers ook stijf van de medicijnresten, waaronder, met name zelf, restanten van de Pil. Overigens, al eens over nagedacht waar de dagelijkse behoeften van al die mensen die een chemokuur ondergaan terecht komt Yep, via het rioolsysteem direct in ons door de overheid zo geroemde 'schone' drinkwater. Alles in ogenschouw genomen is er geen stukje Nederland meer dat geen chemisch verontreinigde grond is. Dat mogen onze kinderen opruimen, zodra we de kraan eindelijk eens dichtdraaien tenminste. Ondertussen voel ik mijzelf gezegend met de Aqua OPTIMIER!
Kijk- en leesvoerig
Als je denkt dat het hopeloos slecht gaat met de wereld, lees dan dit verhaal
Een uiterst belangrijk boek: Tegen Verkiezingen
Hoe lees ik?
Reis naar mij
Laat vooral de kinderen ons de weg wijzen!
Coöperatie De Vrije Media
How we can eat our landscapes

Huishoudelijk
Er is een productgroep Cholesterol aangemaakt, voor hen die zich toch zorgen maken. Binnenkort aangevuld met enkele bijzonder specifieke producten. Het artikel over tandartsverdoving (articaïne) is geactualiseerd. Na een goede maand geduld is Oxygene Supreme weer leverbaar. Van de drie vaginaalzetpillen is die met Ravensara olie verreweg het meest verkocht bij HeelBewust. Dat ligt elders anders vernam ik, apart. De Ravensara doosjes zijn weer ruim op voorraad. De komende dagen zet ik mijn tanden in een nieuw artikel over de gezondheid van ons gebit. Tipje van de sluier: minder poetsen, meer (goede) beestjes! En zo zal er meer verbazingswekkends gebracht worden!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


In de totale bereidheid je te laten raken,
je hart zelfs te laten breken,
kan ontdekt worden dat de pijn
die je zo vreesde niet je vijand is,
maar het voertuig terug naar huis.
- Erik van Zuydam -

Strafregels voor Schippers: 'Ik respecteer het voorzorgsprincipe'. Duizend maal in de huid krassen. Onverdoofd #opkrassen #ontSchipperen
- Rob M.M. Greuter - 

Conclusie: Het is voor iedereen beter als we Schippers vermalen en vervolgens eerlijk verdelen over de kunstgrasvelden. Onverdoofd. #zembla
- Rob M.M. Greuter - 

Mijn lerarenregister vroeger was eenvoudig en goedkoop. De goede leraren inspireerden en hadden humor. Het was een korte lijst.
- Rob M.M. Greuter - 

Ik heb vannacht besloten dat het beter is om in plaats van wapens, muziekinstrumenten uit te delen. Veel beter.
- Rob M.M. Greuter - 

'De Dolende Dertigers' klinkt als een fantastisch Suske & Wiske album!
- Rob M.M. Greuter - 

We leven in een tijdperk van fraudiaanse vergissingen. Nog wel.

Everything that happens in your life is a gift. And if you treat it that way, you’ll experience it that way and spend the rest of your life unwrapping presents! 
- Bashar - 

Generosity begets generosity. Love begets love. Be the spark, especially when it's dark! ;)
- The Universe -

Nieuwe producten!

Aardingsonderlaken

Aardingsonderlaken

Comfortabel en helend aarden terwijl je (veel) beter slaapt


De splinternieuwe Aardingsonderlaken is ontwikkeld om ONDER het eigen hoeslaken te gebruiken! Het is een eenpersoons aardingslaken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. De nacht is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen.
Dit bijzonder zilverrijke Aardingsonderlaken leg je dus ONDER je eigen hoeslaken, waardoor het aanzienlijk minder kwetsbaar is voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes et cetera. Hierdoor hoeft dit onderlaken bovendien minder vaak gewassen te worden, hetgeen ook weer de levensduur en het gemak ten goede komt. Voor een goede geleiding is het aan te bevelen om een hoeslaken te gebruiken dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of tencel, zijde en met weinig of geen synthetische componenten, zoals polyester.

Het Aardingsonderlaken is 100cm breed en 330cm lang. Het geleidend oppervlak van dit Aardingsonderlaken is 100x185cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad en 50% Tencel. De hoeveelheid zilverdraad in dit onderlaken is ruim 10 zo veel als in de traditionele Aardingslakens is verwerkt! De geleiding is dan ook minstens zo goed. Aan beide uiteinden zit een 100% katoenen instopstrook van meer dan 70cm lengte.

Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het (gesloten) productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen!

Dit Aardingsonderlaken is perfect te combineren met het Grounded Beauty Aardingskussensloop!
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken