Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

30 oktober 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Vorige weet at ik deel aan een Transparency Diner. Georganiseerd door twee wijze jonge dames die de volledige verantwoordelijkheid en vrijheid over hun eigen leven nemen. Ze vegen een groep fijngestemde mensen bijeen die (ook) verbonden zijn middels Benthino Massaro. Het was een bijzonder aangenaam samen zijn van mensen die zien, voelen en doen, zonder al te veel gebukt te gaan onder beperkende overtuigingen en andere vermeende obstakels.
Op die manier gaan er per definitie hele mooie dingen ontstaan, pure creatie! Het is hier en nu voor mij een brug naar het pleidooi van Hugo Borst & Co voor betere ouderenzorg. Ondanks vele jaren van hardnekking falen, wordt er wederom hoopvol gekeken naar de overheid om grote misstanden op te lossen. Objectief gezien is dat echt heel erg vreemd, in alle opzichten. Het is meervoudig bewezen geen effectieve weg, en het verdrukt de motivatie om de eigen verantwoordelijkheid die er ligt, ter hand te nemen, in plaats van naar een ander te staren. We zijn echt niet afhankelijk van ons bizarre 'democratisch' systeem (geen zeggenschap, grootschalige uitsluiting en uitbuiting) en hun vaandeldragers om te doen wat gedaan moet worden. Heling, op welk gebied dan ook, vereist serious change. Bypass politics!

Nog enkele prikkende woorden over vaccinaties. Weet dat ze NIET grondig worden getest op werkzaamheid en niet grondig op veiligheid. Niet volgens de daarvoor geldende regelen der kunst. (dubbelblind, random, controlegroep, vooraf helder geformuleerde onderzoeksdoelen et cetera). En waarom niet? De resultaten zullen schokkend zijn, zover gaat het echter nimmer komen, een dergelijke onderzoek zal namelijk door geen enkele etische commissie komen. Zo eenvoudig is het. Overigens zullen alle onwelgevallige onderzoeken 'verdwijnen'. Er is namelijk geen publicatieplicht.

Kijk- en leesvoerig
Serious shit: Wetsvoorstel medisch-wetenschappelijk onderzoek kinderen en wilsonbekwamen
Herd immunity vs. viral shedding: Who’s infecting whom?
Need a reset? Some guidance perhaps? Walk the Camino!
Tierfunding – a Funding Model for a New Planet

Huishoudelijk
Aan de TRIAS kuur druppels is doseringsadvies voor de Stootkuur toegevoegd!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


See it, feel it, be it, drink it!
- Benthino Massaro - 

Er is niets dat de democratie meer bedreigt dan de democratie zelf. Denk daar maar eens goed over na.
- Rob M.M. Greuter - 

It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so.
- Mark Twain - 

Prins Bernhard heeft vermoedelijk meer ballen tegen zijn kin gehad dan Edwin van der Sar.
- Dolf Jansen - 

Jesse wil Klaverjassen.
- Rob M.M. Greuter - 

Nieuwe producten!

Biotona Bio Phyto-Detox raw powder

Bio Phyto-Detox raw powder

Rijk en effectief plantaardig detox complex!


Biotona Bio Phyto-Detox is een rijke synergistische mix van 100% biologische en in de buitenlucht gedroogde plantenpoeders. De zaden van de mariadistel ondersteunen de lever in zijn ontgiftende en reinigende werking. Curcuma (geelwortel), ondersteunt (onder andere) de vetvertering. Chlorella is een oeroude, ééncellige groene zoetwateralg, met een felgroene kleur dankzij de grote hoeveelheden chlorofyl erin. Deze beroemde en veelgebruikte alg bevat ook een schat aan fytonutriënten, net zoals het poeder van tarwegrassap.
Brandnetel en paardenbloemwortel dragen bij tot de inwendige zuivering en venkelzaad draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Yacon, of Boliviaanse zonnewortel, bevat meer dan 40% inuline (oplosbare vezels). Artisjokblad ondersteunt de lever en de detoxificatie.

Biotona Phyto-Detox is een fijne ondersteuning van ons dagelijkse eetpatroon dat vaak vetrijk en behoorlijk belastend is, en is uitermate geschikt voor een ontgiftende kuur. Ieder ingrediënt erin is 100% biologisch gekweekt en verwerkt tot poeder met behoud van alle natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten!

Daarom Phyto-Detox raw powder!
  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
  • Gluten- en cholesterolvrij.
  • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Inhoud
200 gram

Ingrediënten
poeder (100%) van mariadistel*, geelwortel*, paardenbloem*, tarwegrassap*, venkel*, yacon*, brandnetel*, artisjok*, chlorella*.
*biologische teelt**

**(Silybum marianum, Curcuma longa, Taraxacum officinale, Triticum aestivum, Foeniculum vulgare, Smallanthus sonchifolius, Urtica dioica, Cynara scolymus, Chlorella pyrenoidosa)
Lees meer!
Biologisch Nonisap (Morinda Citrofolia)

Biologisch Nonisap (Morinda citrofolia)

Sap van de Noni vrucht, 60 voedingsstoffen, puur natuurlijke kracht!


Noni is de vrucht van de Morinda Citrofolia, een struikachtige plant die oorspronkelijk uit zuid-India stamt. De Nederlandse naam voor de Noni vrucht zal bekender voorkomen; de Indiase Moerbeibes! Een andere bekende naam is Devils Apple, Duivelsappel! 

Iin Nonisap zitten zo'n 60 voedingsstoffen, in flinke hoeveelheden maar liefst. De meest bijzondere is proxeronine, de voorloper van xeronine. Er is geen vrucht die meer proxeronine bevat dan de Noni vrucht, maar liefst 40x meer dan ananas! Ook bevat Noni grote hoeveelheden polysacchariden. Waarom juiste deze twee stoffen zo belangrijk zijn is verboden nader toe te lichten.

Het menselijk lichaam gebruikt 20 aminozuren voor de opbouw van eiwitten. Acht ervan kan het lichaam niet zelf aanmaken, de essentiële aminozuren.
Nonisap bevat 17 voor de mens noodzakelijke aminozuren, inclusief de 8 essentiële (fenylalanine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, threonine, tryptofaan en valine). Nonisap bevat ook veel eiwitten, glycosiden, scopoletine, vitaminen A, B8, C, E, calcium, ijzer, kalium, koper, magnesium, selenium en zink. En natuurlijk etherische oliën.

Daarom Biotona superfoods!
  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
  • Gluten- en cholesterolvrij.
  • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Inhoud
946ml

Ingrediënten
Morinda citrifolia* sap (90%), frambozenpuree*, concentraat van appelsap*, natuurlijk frambozenaroma, citroenzuur.
(*biologische teelt)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken