View this email in your browser

Kære alle
Vi er nu klar med seneste rejsenyt fra Granada Kulturrejser. Vi er her stadig og forsøger efter bedste evne at tilpasse os de svære vilkår, som COVID-19 byder os.
 
Nyhed: Det eventyrlige Sverige
Det er omkring 10 år siden, vi sidst arrangerede rejser til Sverige. Nu har vi været tilbage på research og er klar med en opdateret version af rejsen, der afvikles i august måned.
Det er en rejse med bus fra Danmark med fokus på svensk musik, litteratur og historie. Både Pia og Henrik får her mulighed for at bruge deres faglige baggrund: Pia som musikhistoriker og Henrik som litteraturhistoriker. Vi skal høre om de svenske viser, folkemusikken og poppen, og vi skal beskæftige os med Göran Tunström, Selma Lagerlöf og Jan Guillou. Undervejs skal vi naturligvis nyde den svenske natur og de varierede landskaber.
De to første nætter tilbringes på den nordiske folkehøjskole ved Kungälv. Her skal vi bl.a. opleve skærgården ved Marstrand. Vi fortsætter til Sunne i Värmland, hvor både Lagerlöf og Tunström levede det meste af deres liv. Rejsen afsluttes i Skara i Västra Götaland, hvor serien om ridderen Arn tager sit afsæt.
 

Bestil os til et foredrag om påsken i Spanien

Årets fest i Spanien er uden sammenligning påsken med de blomstersmykkede opsatser, de kutteklædte medlemmer af broderskaberne, blomsterne, røgelsen, stemningen....
Vi tilbyder et foredrag, der i billeder, ord og musik beskriver ”la semana santa”. Måske var det noget for jeres meninghed, forening eller?

 
Foredrag om Bilbao og Madrid

I november kan I møde Henrik, der holder foredrag på Folkeuniversitetet i Aalborg. Kunne være hyggeligt om I kom!

”Bilbao – Madrid”, den 7.11.: https://fuaalborg.dk/aalborg/program/kultur-sociologi-og-samfund/bilbao-og-madrid-kunst-arkitektur-og-gastronomi-2021-176
 
Rejsekalender

Tenerife i januar, Mallorca i februar, Sevilla i marts, Barcelona i april. Kan vi friste med en rejse i den kommende tid?
Skulle det ske, at Udenrigsministeriet fraråder rejser til Spanien 14 dage inden afrejse, refunderer vi selvfølgelig hele det indbetalte beløb.

 
Mange hilsner
Pia Köllner & Henrik Kidmose
Granada Kulturrejser
www.granada.dk
 
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Granada Kulturrejser
Granada Kulturrejser
Instagram
Instagram
Copyright © 2020 Granada Kulturrejser, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences