Copy
E-mail niet goed zichtbaar? Bekijk in uw browser

Inschrijven wintercursus
TC Maliskamp

Beste tennisliefhebber,

Wij hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de vakantie. In de week van 5 oktober starten we met de wintercursus van 16 lessen. Een groot aantal van jullie heeft al ingeschreven maar mocht je dat nog niet gedaan hebben, schrijf dan snel in via de clubpagina op onze website.
Bij aanvang van deze cursus wordt het trainersteam versterkt door kersverse clubkampioen Stijn Rademaker!

Activiteitenkalender
Ook de komende periode zijn er verschillende activiteiten die door de TC Maliskamp worden georganiseerd. Zie hieronder de link naar de activiteitenkalender.

Lesdata en inhaalsysteem
De lesdata kunt u, nadat u de bevestiging heeft ontvangen, terugvinden in 'mijn SimonTENNIS' onder het tabje 'lessen'. Tevens kunt u zich hier afmelden voor een les (tot 24 uur van te voren) en heeft u de mogelijkheid om tegelijkertijd een inhaalles aan te vragen. U kunt maximaal 2 lessen die u mist per cursus  inhalen. Een succesvol inhaalsysteem is afhankelijk van tijdige afmeldingen zodat er plaatsen “vrij komen” om deze inhaallessen te plannen.


Padellessen
Padel is steeds meer in opkomst. Ook u kunt kennis maken met deze sport. Volg een 'Maak kennis met Padel' cursus  inclusief Padelracket v.a. € 144,00. Klik hier voor meer informatie voor padel lessen bij u in de buurt.

Nieuw jaar Tennis Academy Brabant
Vanaf 5 oktober geeft Paul Honig op maandag en vrijdag training bij Tennis Academy Brabant naast Monique Fitters. Afgelopen weekend heeft hij kennis gemaakt met de Kids. Wij geloven dat deze “KNLTB Tennis trainer van het jaar “een geweldige aanvulling is van de technische staf van onze gecertificeerde school: info en inschrijven: www.tennisacademybrabant.nl.


Tenniskamp.nl en SimonSportkampen
In de zomervakantie hebben zo'n 400 kinderen deelgenomen aan onze tennis-/hockey-/voetbal- en sportkampen. We kijken terug op 6 sportieve weken! U kunt een impressie van deze kampen vinden op onze social media pagina's; Facebook, YouTube en Instagram.
 
Tennisreizen - geniet van tennis op een magische plek onder de zon
Helaas zijn we vanwege COVID-19 niet in de gelegenheid om op korte termijn tennisreizen naar het buitenland te verzorgen. Wel hebben we in eigen land diverse tennis-weekenden op de planning! Twee dagen lang beoefent u uw favoriete sport in een andere omgeving. Dan bent u er toch lekker even uit, maar toch dichtbij in eigen land.Voor locaties, prijzen, boeken en meer informatie kijk je op www.tennisreis.nl of neem contact met ons op op nummer 0850-493910 voor een tennisweekend op maat. 

Wij verwelkomen u graag in de nieuwe cursus!

Met sportieve groet,

Trainersteam TC Maliskamp
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.