Copy

Geachte heer/mevrouw,

De provincie Utrecht en gemeente Utrecht houden op woensdag 23 januari 2019 van 09.00 – 14.00 uur de Werkconferentie: Aardwarmte in de gebouwde omgeving Deel 2, waarvoor we u van harte uitnodigen.

Aardwarmte/geothermie lijkt een interessant duurzaam alternatief voor warmte. Maar wat is de potentie en wat zijn de risico’s ervan voor de regio Utrecht? Tijdens de werkconferentie delen we kennis en verdiepen we ons op thema’s zoals warmtenetten, rol van de gemeente, bodem- en waterbescherming, veiligheid en hinder, geologie en de afzetmarkt. Na een succesvolle eerste editie wordt dit vervolg georganiseerd. Lees hier de inhoudelijke terugblik van de werkconferentie deel I.

Voor wie?
De werkconferentie is voor beslissers en professionals van bedrijven, gemeenten, provincie, waterschappen, omgevingsdiensten, drinkwaterbedrijven en belangenorganisaties in de provincie Utrecht die te maken hebben met de thema’s energie, warmte, klimaat, duurzaamheid, bodem en ruimtelijke ordening.

Workshops
Er zijn tijdens de werkconferentie in totaal 7 workshops. U kunt deelnemen aan 2 workshops. Via het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur aangeven. Binnenkort ontvangt u een uitgebreid programma en verdere toelichting op de workshops.

Aanmelden en praktische informatie
Wij ontvangen uw aanmelding graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk 15 januari via onderstaande knop. Woensdag 23 januari 2019 | 09.00 - 14.00 uur (incl. netwerklunch) | Locatie: Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht
 
Ik meld mij aan!