Bliv inspireret og læs om hvad der rører sig i branchen og hos KALB. 
Vises denne e-mail ikke korrekt?
Se den i din browser.
En god start på dagen…
… en god slutning på ugen, eller en god begyndelse på weekenden. Den 31. marts afholdte vi den første KALB-morgen – og sikke en succes det var! Temaet var Employee Advocacy – og det fangede i hvert fald rigtig mange, så KALB-morgen bliver. Derfor vil vi også allerede nu invitere til den næste KALB-morgen den 28. april, hvor temaet er ’Videoer– hvor kom vi fra, og hvor er vi nu’. Bliv klogere på, hvordan og hvorfor man både som mindre og større virksomhed skal kunne arbejde med videoer. Tilmeld dig allerede nu.

 
Glutenfri – et trygt alternativt
Vores søde venner fra Kohberg har for nyligt lanceret fem glutenfri produkter. Det rammer lige ned i en tendens, hvor flere og flere danskere undgår gluten i deres kost. Vi har hjulpet dem med lanceringen af den nye brød- og kageserie og sendt de nye produkter afsted til en lang række magasiner og bloggere rundt i det ganske danske land. Det har været en succesrig indsats, og vi ser frem til endnu flere produkt PR-opgaver fra Kohberg i 2017. Vil du vide mere om produkt-PR, så læs mere her.
Nyt mentorkorps
Som ny iværksætter kan det være svært at få styr på, hvordan man lægger budget eller sætter idéerne i system. Tønder Erhvervsråd har derfor skabt et nyt mentorkorps, som skal være med til at styrke iværksættere og mindre virksomheder i Tønder Kommune. Vores dejlige kollega Kirsten von Wildenradt er blevet en del af mentorkorpset, fordi hun i høj grad har en forkærlighed for kommunens unge iværksættere. Har du, eller nogen du kender, brug for lidt sparring? Tønder Erhvervsråd hjælper gerne med at finde det perfekte mentor match. Se mere her.
Påskeferie
Om lidt er det påske, og det betyder, at kontoret holder lukket fra mandag den 10. april til og med mandag den 17. april. God ferie til alle!
Pssst… Brænder det pludselig på, kan du kontakte Kirsten på 20 70 11 77 – så hjælper hun dig gerne videre.
 Følg os på Instagram | Følg os på Facebook | Send til en ven 
Copyright © *|2017|* *|KALB ApS|*, All rights reserved.
Our mailing address is:
info@kalb.dk


This email was sent to <<Mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KALB - pr & kommunikation · Aavedvej 7, 1. sal · Løgumkloster 6240 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp