Natuurlijk okselfris

Met het warme weer ontkom je niet aan het gebruik van een goede deodorant. De meeste deodorants bevatten echter aluminium.

Aluminium is overal om ons heen, elke dag krijgen we aluminium binnen zonder het te beseffen: door middel van ons voedsel, het milieu, door middel van alledaagse objecten zoals waterkokers en ook door middel van conventionele cosmetica producten. In cosmetica wordt aluminium hoofdzakelijk gebruikt in deodorant, vanwege de transpiratie-remmende effecten. De aluminiumzouten in deodorants verstoppen echter de poriën in de oksels om zo transpiratie te voorkomen.

Ons brede natuurlijke deodorant assortiment heeft het juiste product voor iedere oksel. 

Met vertrouwen en een fris gevoel de dag door, ZONDER aluminiumzouten.

Lavera biedt diverse roll-on en spray deodoranten

24H Deodorant spray 

Deze deodorant biedt 24 uur per dag bescherming en een delicate frisheid, de hele dag lang. Waardevolle natuurlijke ingrediënten maken deel uit van de effectieve deodoriserende formule.

  • Zonder aluminiumzouten.
  • Laat de huid ademen.
  • 24 uur bescherming.
Bekijken »


24H Deodorant roller

Deze deodorantroller biedt langdurige bescherming en verkwikkende frisheid. Waardevolle actieve ingrediënten, zoals o.a. groene thee, maken deel uit van de effectieve deodoriserende formule. De effectieve formule die de hele dag voor een veilig en fris gevoel zorgt.

  • Vrij van aluminiumzouten.
  • 24h bescherming.
  • Zeer huidvriendelijk.
Bekijken »

Deo op basis van mineraalzout 

Een natuurlijk mineraal zout, die in natuurlijke vorm in de natuur voorkomt, die al voor eeuwen gebruikt wordt. Een bron voor een natuurlijke deodorant. De natuurlijke werking neutraliseert de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. Deze stick wordt aangebracht op de vochtige huid waar een heel dun laagje achterblijft. De moleculaire structuur van het kristal is te groot om door de huid heen te kunnen en zal dus de poriën niet verstoppen. Het zorgt er dus voor dat het natuurlijke proces niet gestoord wordt en laat de huid doorademen zonder de onaangename geur. Deze producten bevatten geen alcohol, geen parfum en geen emulgators. In feite, niets wat door de mens gemaakt, verwerkt, samengesteld of geëxtraheerd is. 

Droog de huid na het wassen niet af. Pak het kristal en ga er een aantal keer zachtjes mee onder de oksels. Is de huid niet meer nat, maak dan het kristal onder de kraan een beetje nat. Een microscopisch laagje van het kristal zal nu op de huid achterblijven en zal de bacteriën, die de onaangename geur veroorzaken, neutraliseren. Simpel en gemakkelijk in gebruik. De deodorant gaat zeker 1 jaar mee. Bereken zelf het voordeel.

Bekijken »

Probisana 

De Probisana DeoSpray is een milieubevorderende probiotische deospray die de huid een gezonde microflora geeft en actief geuren bestrijdt op een 100% natuurlijke wijze. 

  • Vrij van toxische zweetremmers.
  • 48 uren werking (24 uren bij fysieke inspanningen).
  • 100% natuurlijk actieve geurbestrijding.

Veilig voor jou, je gezin en het milieu 

Probisana producten zijn gemaakt op basis van 100% natuurlijke actieve ingrediënten en zijn verrijkt met actieve probiotica. De producten hebben een heel heilzame werking op mens en dier. Probisana producten zijn anti-allergeen en verlagen drastisch het risico op allergieën en infecties. Probisana producten zijn bovendien milieubevorderend. 

Ontdek de unieke Probisana producten voor een totale, gezonde hygiëne van je woning en jezelf. Want kiezen voor Probisana is immers kiezen voor gezonder leven!

Bekijken »

Copyright © 2018 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp