deze maand FOCUS op:


New Care supplementen

Waarom kies je voor New Care vitaminen en specialiteiten?

Twee belangrijke aspecten voor de (toekomstige) gebruiker:

1) Deze voedingssupplementen worden speciaal geproduceerd door een Nederlands bedrijf rekening houdend met het voedings- en leefpatroon in ons land. Alles wat je al uit je voeding haalt, hoef je niet extra in te nemen.

2) New Care aankopen zijn geld waard.

Met de spaarkaart worden New Care aankopen geld waard! Laat het aankoopbedrag van iedere New Care product op de spaarkaart registreren en ontvang een sticker. Wanneer binnen een periode van één jaar acht aankopen zijn gedaan, is de spaarkaart vol.

Een volle spaarkaart kan worden ingeleverd bij drogisterij de Gier. Het gemiddelde aankoopbedrag van de acht aankopen, die op de kaart staan geregistreerd, wordt direct in mindering gebracht op de eerstvolgende New Care aankoop in de vorm van kassakorting. Dat betekent vaak een gratis verpakking van het product dat je regelmatig gebruikt.

En natuurlijk tellen de New Care aankopen ook mee in ons kassa-postcode-spaarsysteem. Dat is dubbel sparen!

Een paar producten uit deze lijn laten we de revue passeren. 


Ginkgo is een combinatie van een hoog geconcentreerd ginkgo extract en taurine. 

Ginkgo biloba is goed voor de bloedsomloop in het hele lichaam. Hierdoor helpt ginkgo biloba onder meer bij koude handen en voeten. Het behoud van een goede bloedsomloop heeft ook een gunstige invloed op het geheugen en de concentratie. Met name ouderen lijken te profiteren van deze invloed van het ginkgoblad. 


Overgang 

Tijdens de overgangsjaren kan het verstandig zijn om iets extra’s te doen voor je lichaam. Er is van alles aan het veranderen en veel lichaamsprocessen zijn op zoek naar een nieuw evenwicht. Belangrijke ingrediënten in New Care Overgang zijn zilverkaars en monnikspeper. Deze kruiden hebben invloed bij typische menopauzeverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Bovendien helpen ze bij prikkelbaarheid. Ook passiebloem helpt bij prikkelbare gevoelens, doordat dit extract een ontspannende invloed heeft. De toepassing van resveratrol bij overgangsverschijnselen is bijzonder. Deze plantaardige stof helpt tijdens de menopauze. 

Naast plantextracten bevat New Care Overgang ook vitamine B6. Vitamine B6 is toegevoegd, omdat deze vitamine het energieniveau ondersteunt. Maar daarnaast is vitamine B6 ook belangrijk voor het zenuwstelsel, een goede geestelijke balans en de gemoedstoestand. 


New Care heeft vitamine B6, B12 en foliumzuur samen in een zuigtablet ondergebracht. 

Dat is niet voor niets. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Om de maag te ontzien is B12 verpakt in een zuigtablet. Samen met foliumzuur en vitamine B6, omdat dit drietal elkaars invloed in het lichaam ondersteunt. 

Zo spelen ze alle drie een rol in de productie en afbraak van homocysteïne, dragen bij aan een heldere geest en zijn goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast ondersteunt dit drietal het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid. 

New Care B6 B12 Foliumzuur bevat de actieve vorm van vitamine B6 (als pyridoxal-5-fosfaat) samen met de actieve vormen van vitamine B12 (als dibencozide en methylcobalamine) voor een goede benutting in het lichaam.


10% korting op New Care supplement naar keuze

Geldig gedurende februari 2018
Breng deze bon mee om je voordeel te genieten.
Copyright © 2018 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp