De start voor 2019

Een bijzondere leeftijd voor drogisterij de Gier: het 99e levensjaar gaat van start met regelmatig bijzondere acties om je te bedanken. Dankzij je bezoek aan het Rosmolenplein mogen we deze leeftijd bereiken als zelfstandig en een tikkeltje eigenwijze drogist. 

Vanaf nu staat het team weer voor je klaar met raadgevende tips voor het nieuwe jaar om met geluk en vitaliteit het jaar 2019 te mogen beleven. Wij wensen je alle goeds en voorspoed! 

Als team doen we ons best steeds op zoek te gaan naar nieuwe producten die het leven aangenamer en vitaler maken. Een natuurlijke samenstelling, die het lichaam activeert en corrigeert staat bij ons hoog in het vaandel. Een sympathieke prijs, maar wel met werkzame bestanddelen, zodat je zelf ervaart wat de natuur je kan brengen op het gebied van verzorging, haarverf, cosmetica (de buitenkant) eventueel gecombineerd met bouwstoffen, vitamines, mineralen, kruiden (de binnenkant).

BTW verhoging

Eerste voordeel in het 99e levensjaar van drogisterij de Gier: de 6% BTW verhoging naar 9% BTW geeft voorlopig in onze fysieke winkel GEEN prijsverhogingen! Wij blijven even de oude prijzen hanteren op onze hardlopers als dank voor je bezoek aan het Rosmolenplein. In onze webshop kun je zien wat de prijsverhoging betekent voor de producten. Daar zijn de prijzen wel aangepast aan de BTW verhoging.

Mooi meegenomen

99e levensjaar drogisterij de Gier WINKEL AKTIE
Tot 15 januari 2019 betaal je geen €9,95 voor 60 capsules Crido Magnesium, maar SLECHTS 99 cent. =zolang de voorraad strekt=

Crido Magnesium is een citraatvorm in capsule vorm, zonder glans-, vul-, tabletteer middelen of kleur-, geur- of niet natuurlijke vulstoffen. 
Dosering: 1 capsule per dag kan voldoende zijn. Maximale dosering is 3 capsules.

Kom langs.

Wij staan te popelen om je weer te mogen begroeten aan het Rosmolenplein met het komende jaar wisselende verwennerijen om 99 levensjaren extra te vieren.
Copyright © 2019 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp