Explosieve kracht van Chinese kruiden in 100% natuurlijke crèmes

De in 1947 geboren Zemin You staat aan de basis van de Chinese kruidenleer dat de producten van Namicos heeft gevormd. Opgegroeid in het Noord-West China gelegen Shenyang zag de jonge Zemin dagelijks de kracht van de natuur voor de gezondheid van de mens. Op jonge leeftijd pikte hij van de oudere generaties de nu zo befaamde Chinese kruidenleer op. Veel van de kruidenleer werd in Shengyang generaties lang verrijkt en overgedragen aan de volgende generaties. 

Opmerkzaam als hij was, ontdekte hij dat bepaalde combinaties van kruiden elkaar op zeer diverse wijze versterken. Dit bleek later een belangrijke pijler te vormen voor de toepassing en ontwikkeling van traditionele kruiden in de eigentijdse, natuurlijke producten van Namicos. 

Deze aloude kruidenkennis werd gebundeld met de moderne wetenschap. Er volgde een unieke combinatie van specifiek geselecteerde kruiden en dit resulteerde in een explosie van natuurlijke kruidenkracht. 

Zemin You ziet de traditionele Chinese geneeskunde als een aanvulling op de Westerse geneeskunde. 

De producten vinden hun basis in een dertig jaar lange historie en ervaring in de Chinese kruidenleer en lerend van duizenden gebruikersjaren.

Er wordt gebruik gemaakt van geselecteerde planten en kruiden die op een specifieke grondsoort worden geteeld, rekening houdend met de unieke locatie, zon, luchtdruk, vochtigheid en klimaat. De gecontroleerde teelt vindt plaats conform de Europese regelgeving.

100% natuurzuiver 

De Namicos producten hebben een kenmerkende bruine kleur. Dit is de kleur van de natuurlijke kracht van de ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen toegevoegd om deze kleur te maskeren. 

Voor de producten is een Natural Cosmetic Standard Certificaat afgegeven. Dit is voor jou de garantie dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn. Er wordt enkel gebruik gemaakt van planten- & kruidenextracten en natuurzuivere oliën. Deels van biologische oorsprong. 

In de balsems zijn er geen paraffine, parabenen en siliconen toegepast. 

Momenteel bevat deze serie drie producten:

Voor het behoud van soepele beweging en optimale souplesse 

Als de gewrichten wat wringen is FLEXU FIT een prima oplossing! 

Ingrediënten afkomstig van gecontroleerde teelt: Zingiber officinale, Lycopodium en Kadsura interior. 

Unieke samenstelling van 100% natuurzuivere extracten en oliën maakt deze balsem bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Bij een actief (sport)leven 

...brengt TANTA FIT intensieve ontspanning als het lichaam even andere spieren gebruikt heeft, die zich de volgende dag laten voelen. 

Ingrediënten afkomstig van gecontroleerde teelt: Zingiber officinale, Crocus sativus en Panax Notoginseng. 

Gebruik de gemakkelijk in te masseren balsem dagelijks voor en na lichamelijke inspanning.

Voor een stralende, fris ogende huid, ook bij een onzuivere huid 

TARGET X, de oplossing! De zachte huidbalsem kalmeert de gezichtshuid en gaat onzuiverheden op natuurlijke wijze tegen. De milde en tegelijkertijd krachtige formule kalmeert, beschermt en ondersteunt een gezonde en jeugdige uitstraling. 

Ingrediënten afkomstig van gecontroleerde teelt: Calyx cucumis, Momordica (Hemelsfruit) en Semen hydnocarpi.

Copyright © 2018 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp