Vitaal betere tips

Nieuw voor de kattenbak

De kattenbak is vaak een bron van zeer onaangename geuren, die zich door het huis heen verspreiden. All Friends CatBox Fresh is een speciale probiotische spray voor kattenbakken. De probiotica in dit product zullen actief de geuren verwijderen. Ze zorgen ook voor een gezonde micro flora in de omgeving en verlagen sterk het risico op ziektekiemen. Een 100% natuurlijke manier die het milieu niet belast.
Vraag informatie aan een van de teamleden.

Bekijken »

Allergische huidreactie

De kwetsbare huid die gevoelig is voor allergieën vergt niet alleen een intensieve zorg, maar ook speciale bescherming. Natuurlijke actieve bestanddelen in ProBalance huidverzorging beschermen de huid tegen schadelijke milieu invloeden en tegen heftige reacties. Een superieure zoethoutwortel voorkomt jeuk, branderigheid en roodheid. ProBalance helpt de huid haar evenwicht te hervinden en verstrekt de weerstand.
Dadosens ProBalance: de moeite van het proberen waard als je weet dat je huid heftig kan reageren.

Bekijken »

Te zwaar getafeld?

Je zit gezellig met vrienden aan ‘n smakelijke dis. Al pratend en lachend eet je net iets meer dan je gewend bent. Thuis in bed voel je dat de maag het zwaar heeft, vol en draaierig aanvoelt. Opgelet! Een onrustige nacht is niet nodig. Zorg dat je capsules op basis van enzymen in huis hebt. Neem meteen 2 capsules met wat water in en voor je het weet komt de maag tot rust, doordat er een betere vertering van de vetten, koolhydraten en eiwitten in werking treedt. Dus je kunt ongestoord slapen, zonder bang te zijn dat de maag zich verkeerd wil ledigen.

Bekijken »

Copyright © 2017 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp