Hoor jij bij die 25% van de vrouwen die onzeker is over haar borsten?

Ieder vrouwenlichaam is anders en iedere vrouw heeft andere borsten. Borsten zijn er in allerlei soorten en maten. Borsten veranderen ook door de jaren heen. Soms kunnen je borsten kleiner of minder stevig worden na gewichtsverlies of kunnen je borsten gaan hangen na een zwangerschap en het geven van borstvoeding. En als je ouder wordt verandert er nog meer in je lichaam. Het stevige klierweefsel maakt plaats voor vetweefsel en de huidelasticiteit van je borsten vermindert.

Wist je dat maar liefst 25% van de vrouwen ontevreden is over haar borsten, zo blijkt uit onderzoek. Steviger en/of voller is de wens van veel vrouwen.

BreastGro® is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verstevigen of te vergroten. En is daarom een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep. 

Onder invloed van hormonen maakt het lichaam tijdens de puberteit klierweefsel in de borsten aan. BreastGro® is er in geslaagd dit proces te imiteren. De werkzame bestanddelen in de geconcentreerde capsules zijn hopextracten, soja en granen. 

Een dagdosering BreastGro® bevat precies de juiste én meest effectieve hoeveelheid hop. BreastGro® Capsules stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten. Tijdens de BreastGro® capsulekuur slik je 4 capsules per dag. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Het effect is wetenschappelijk aangetoond

In 2005 heeft er een zogenaamd dubbelblind klinisch onderzoek naar de werking van BreastGro® Capsules plaatsgevonden. Het onderzoek is uitgevoerd door PSR Research. De proefpersonen waren allen gezonde vrouwen in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Zij kregen 6 maanden lang BreastGro® of een placebo (= nepmiddel) toegediend. Zowel voor, na, als tussentijds werden de metingen naar stevigheid, gewicht en borstvolume verricht. 

De uitkomsten van het BreastGro® gebruikersonderzoek 

 • Resultaten na 2 maanden: 
  Het onderzoek heeft aangetoond dat in week 1 t/m 5 het lichaam aan de hopinname went. Veel vrouwen voelden tintelingen in hun borsten. In week 6 t/m 8 vonden de vrouwen de borsten gevoeliger worden. 
  Dit is vergelijkbaar met de menstruatie periode of wanneer vrouwen net zwanger zijn. Ook dan zijn de borsten vaker gevoeliger voor aanraking. 
   
 • Resultaten na 4 maanden: 
  Het onderzoek toont aan dat de waargenomen tintelingen in de voorgaande weken er daadwerkelijk voor zorgen dat de borsten reageren op de BreastGro® kuur. 
  De borsten voelen steviger en voller aan. Ben je nu al blij met het resultaat, dan kunnen vrouwen er voor kiezen om nu over te stappen naar een onderhoudskuur. 
   
 • Resultaten tot 6 maanden: 
  In de eerste fase van het onderzoek wilde 74% van de vrouwen vollere en fraaiere borsten, 44% wilde grotere borsten. Tijdens de zes maanden van het onderzoek BreastGro® kuur hebben de vrouwen vooral in het begin tintelingen gemerkt. 
  Uit het onderzoek is gebleken dat 60% van de vrouwen haar borsten fraaier vindt, 65% de borsten steviger vindt en 1 op de 5 vrouwen de borsten mooier en groter vindt.
Bekijken
Copyright © 2018 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp