Copy
Bekijk deze e-mail in je browser

Eerste nieuwsbrief Super COOL!

Super COOL! is een sportproject in Flevoland voor deelnemers met een beperking die samen met maatjes sporten. Met trots presenteren we hierbij onze eerste nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden we deelnemers, vrijwilligers en iedereen die Super COOL! een mooi project vindt op de hoogte van Super COOL! 


Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen dan kun je je onderaan uitschrijven door op de 'unsubscribe from this list' te klikken.

Stemmen: Appeltjes van Oranje 

Super COOL! is geselecteerd voor een Appeltje van Oranje. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt door Koningin Maxima aan drie sociale projecten die verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving. Er zijn in totaal nog 38 projecten in de race voor deze mooie prijzen. Er gaan 10 projecten door naar de volgende ronde. Het aantal stemmen telt mee. 

STEM JIJ OOK OP ONS? 
Stemmen kan tot en met 15 januari 2020 via stem.oranjefonds.nl/supercool
Super COOL! groepen in Flevoland
Er zijn al 4 Super COOL! groepen in Flevoland.

Er zijn 4 Super COOL! groepen in Flevoland. Naast Almere zijn er ook initiatieven in Lelystad, Noordoostpolder en in Zeewolde onder de naam Grenzeloos Bewegen. In Dronten en op Urk start binnenkort ook een Super COOL! groep. Bekijk ook eens de Facebookpagina's van de verschillende groepen voor leuke foto's van de activiteiten. Je vindt de link op hun website. 
Wil je voortaan de nieuwsbrief automatisch ontvangen?
Of op een ander e-mailadres?
Meld je dan aan via onderstaande button!
Meld je aan voor de volgende nieuwsbrieven!
'Ik voelde me rot, eenzaam en niet blij',
vertelt de 35-jarige Brittany uit Almere. Ze heeft een verstandelijke beperking en zat veel alleen thuis. Gelukkig hielp Super COOL! haar. Dankzij hen leerde ze haar sportmaatje Beppie kennen die ervoor gezorgd heeft dat Brittany helemaal is opgebloeid. Zie hieronder het filmpje dat het Oranje Fonds heeft gemaakt!
Brittany vertelt waarom ze blij wordt van Super COOL!
Terugblik evenement: No Limit Challenge Almere
Iedereen juicht na de finish van de No Limit Challenge
Aan de No Limit Challenge in Almere deden in totaal 40 sporters en 42 maatjes mee! Er waren zelfs Super COOLers vanuit Lelystad en de Noordoostpolder aanwezig! Dankzij de vrijwilligers van de Rabobank, Leoclub Almere, Facilicom en de Super COOL! sportmaatjes was het weer een groot succes!
"Dit was géwéldig. Echt, mijn dag kan niet kapot”, aldus Sjoerd (Super COOL! Almere) die ondertussen trots zijn medaille showt. "Het was wel zwaar, maar ik heb het toch gedaan.” 

In de media:
- Omroep Flevoland
- 3athlon - interview met Sjoerd
- Verslag Super COOL! + Foto's 
Copyright © Super COOL!


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Super COOL! · Postbus 2251 · Lelystad, 8203 AG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp