Nieuws van de Zorgboog, Zorgboogextra en Zorgboog in Balans

Blog: Een tijd met andere waarden
De coronacrisis stelt iedereen voor dilemma’s, problemen en uitdagingen. Wil van de Laar, lid raad van bestuur van de Zorgboog, vertelt over de impact van de crisis en wat het teweeg brengt.

Lees het blog

Verhuisbericht
Vanaf juni 2020 neemt de Zorgboog een nieuwe centrale kantoorhuisvesting in gebruik. Het bestuursbureau in Helmond en de ondersteunende diensten in Bakel worden samengevoegd. Zo kunnen we slimmer en efficiënter samenwerken.

Lees meer

#samendezorgboog deel 2
Bekijk het tweede compilatiefilmpje van de Zorgboog met bijzondere activiteiten en hartverwarmende gebeurtenissen.

Bekijk het filmpje

Puzzelt u mee?
We vinden het ontzettend jammer dat onze activiteiten op dit moment niet door kunnen gaan en we elkaar niet kunnen ontmoeten. Als alternatief bieden we de Zorgboogextra online puzzelmaand. Doe mee en win!

Lees meer

Sociaal ondersteuningsteam
Het coronavirus geeft bij veel mensen een gevoel van onduidelijkheid, onrust en angst, ook bij onze medewerkers en vrijwilligers. Een team van psychologen en geestelijke verzorgers biedt ondersteuning, begeleiding en een luisterend oor. Marieke Lips, GZ-psycholoog geeft uitleg.

Lees meer

Sil van Erp zorgt… 
"Ik beleef veel plezier aan mijn werk en ik wil onze cliënten zo veel mogelijk gelukkige momenten laten beleven." Sil van Erp, vrijwilligerscoördinator bij woonzorgboerderijen Zeilberg, vertelt over haar werk in de zorg.

Lees meer

Mantelzorg in coronatijd
Is mantelzorg nu niet zo vanzelfsprekend? Wellicht kan Saar aan huis u helpen? Ook in deze coronatijd bieden zij ondersteuning en begeleiding in de thuissituatie. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer

Vakantiewerk iets voor jou?
Goed verdienen in de zomervakantie en iets nuttigs doen? Kom dan als vakantiekracht werken bij de Zorgboog! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Bekijk het filmpje

Beweeg u fit door de coronatijd heen!
Op diverse locaties biedt Zorgboog in Balans gym op afstand aan. Ook thuis kunt u aan de slag met deze praktische beweegoefeningen die u spieren sterker maken en helpen om in balans te blijven.

Lees meer

de Zorgboog

Bezoekadres: Paterslaan 42, 5701 NZ Helmond
Postadres: Postbus 16, 5760 AA Bakel
E-mailadres: magazine@zorgboog.nl