Zomeractiviteiten voor jong en oud!
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Bekijk deze nieuwsbrief dan in uw browser.

Zorgboog Zomerweken op onze locaties

Op diverse Zorgbooglocaties worden, behalve de reguliere activiteiten, ook allerlei extra activiteiten georganiseerd. Het aanbod is op iedere locatie verschillend.

Filmpje de Regt

Bij de Regt in Beek en Donk voelt u zich meteen welkom. Iedereen telt mee en maakt deel uit van de sfeer die er hangt. De Regt is van de bewoners en juist de bewoners geven de Regt kleur. Proef zelf de prettige sfeer!

Blog: ICT en het verlenen van goede zorg

Arnold van Hunnik vertelt over de rol van ICT bij het verlenen van goede zorg; nu en in de toekomst.

Zorgboogextra: Erop uit deze zomer!

Mooi of slecht weer? Er is altijd wel wat leuks te doen voor jong en oud! 

Zomerse vrijdagmiddagen bij Zorgboogextra

Niet voor iedereen is de zomervakantie fijn. Als familieleden op vakantie gaan, zijn ouderen vaker alleen waardoor de dagen soms lang kunnen duren. Daarom gaat Zorgboogextra tijdens de zomervakantie iedere vrijdag iets leuks doen!

Zorgboog in Balans: Pilates 60+

Ziet u krachttraining niet zo zitten, maar wilt u wel uw spieren trainen? Probeer dan eens Pilates, een rustige vorm van fitness, waarin het vooral draait om de balans tussen lichaam en geest. Volg een gratis proefles.

Kwaliteit en veiligheid

De Zorgboog houdt medewerkersbijeenkomsten over kwaliteit en veiligheid. Prikkelende stellingen komen aan bod, zoals: Is het reëel om te vragen om een rookvrije werkomgeving als je zorg verleent aan cliënten die roken?

Pluim knuffeldoekje

Het beste is om tussen de twaalfde en veertiende week van de zwangerschap kraamzorg aan te vragen. Zo ben je altijd verzekerd van kraamzorg. Als je je aanmeldt voor kraamzorg van de Zorgboog, ontvang je gratis het ultrazachte Pluim knuffeldoekje.

de Zorgboog

Bezoekadres: Paterslaan 42, 5701 NZ Helmond
Postadres: Postbus 16, 5760 AA Bakel
E-mailadres: magazine@zorgboog.nl