Wij werken aan duurzaamheid.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Bekijk deze nieuwsbrief dan in uw browser.

 

Samen werken aan duurzaamheid

Tijdens de Dag van de Zorg hebben alle medewerkers en vrijwilligers de BOGO-bottle gekregen, een duurzame waterfles. Voor elke waterfles die we uitdelen, doneren we als Zorgboog ook een fles aan een kind in een ontwikkelingsland. Zo zorgen we goed voor elkaar en werken we samen aan een duurzame toekomst!

Blog: Het verschil maak je van mens tot mens

Marion Peters, projectleider Zorginnovaties vertelt in haar blog over hoe je als persoon en als organisatie kunt bijdragen aan de levensvreugde van anderen.

Zorgboogextra: komt u onze ledenraad versterken?

Zorgboogextra is op zoek naar nieuwe leden voor onze actieve ledenraad. Bent u een betrokken lid dat graag meepraat en meedenkt en opkomt voor de belangen van onze leden én voor de belangen van de cliënten van de Zorgboog? Kom dan onze ledenraad versterken.

Beweegtuin in Lieshout

Beweeg mee in de beweegtuin voor 55-plussers op het terrein van Franciscushof in Lieshout. Elke dinsdag van 10.00 - 11.00 uur!


Zorgboogextra: pedicure aan huis

Vermoeide of pijnlijke voeten? Onze erkende specialisten verlossen u niet alleen van ongemakken, maar adviseren u ook in het voorkomen ervan.

Bouwen aan de toekomst

De Zorgboog is actief met diverse nieuwbouwprojecten. Zo bouwen we in Zeilberg (Deurne) en in Brandevoort (Helmond) nieuwe kleinschalige woningen voor ouderen.

de Zorgboog

Bezoekadres: Paterslaan 42, 5701 NZ Helmond
Postadres: Postbus 16, 5760 AA Bakel
E-mailadres: magazine@zorgboog.nl