logo.png
Den hvide beton formede et mindested i Trondheim
Da vi selvfølgelig mener, at beton er verdens bedste byggemateriale, har vi lavet dette interview med billedhugger Anders Krüger og landskabsarkitekt Marianne Levinsen. Hør dem fortælle hvordan de syv abstrakte ø-formationer på pladsen i Trondheims bymidte - i hvid beton - blev til. Hvordan de komplekse former, ud fra håndtegninger, blev transformeret over i stor skala - og hvor selv hændernes rysten kom til udtryk i betonen.
Se hele interviewet lige her

 


Her har cyklerne fået fint selskab
På pladsen foran Mærsk Tårnet i København har cyklerne fået fint selskab. Hvide betoncykelstativer, designet af SLA Arkitekter - giver sammen med de specialfremstillet store fliser, med den kostede overflade - en indbydende entré til universitetet.
Mere info: Aarhus Cementvarefabrik, Jørgen Lauritsen, mobil: 7213 4132 / mail: jla@aarhuscementvarefabrik.dk

Aarhus Cementvarefabrik, som er en del af IBF, udvikler og producerer specialprodukter. I deres formværksted arbejdes der på individuelle betonløsninger, i tæt samarbejde med arkitekten.
Ses vi på BYENS GULV konferencen?
EMAIL_BIG_hanhunhaven.jpg
Igen i år deltager vi på BYENS GULV konferencen den 8. februar 2018 i Nyborg. Håber vi ses til en snak om beton. Du kan i øvrigt tilmelde dig HER.
Send til en ven
Copyright © 2018 IBF Betonvarer, All rights reserved.
Afmeld dette nyhedsbrev   Opdater dine indstillinger