Hvad klær' en havnepromenade..?
 
Det er C.F. Møller der har stået for anlæggelse af kajen på Nordre Havnepromenade i Aalborg - og landskabsarkitekt Anne Tollestrup udtaler:

"Det var vigtigt for os, at skabe en smuk sammenhængende ramme om bebyggelsen på både promenade og opholdsarealer - hvor design og materialevalg passer til det omgivende havnemiljø og respekterer stedets industrielle historie. Med IBF ParkLine fandt vi en enkel og gedigen støttemur, som med mange anvendelsesmuligheder går igen i hele projektet. ParkLine anvendes som højbede og siddeplinte samt til opbygning af det højvandssikrede område. Som belægning er anvendt IBF Nordhavnfliser i fire forskellige formater, som giver en levende og harmonisk belægningsflade. Flisen har et moderne udtryk med en rå kant, og spiller godt sammen med støttemuren og det øvrige byggeri".
Specifikationer: IBF ParkLine støttemur, grå. Mål: 45x200, 70x200, 45x80/80 og 80x80/80 cm / IBF Nordhavnfliser, grå. Mål: 30x20, 30x30, 30x60 og 60x60 cm / IBF Plantekummer Nordicserien, grå. Mål: 100x50x50 og 250x50x50 cm / IBF Taktilfliser, grå. Mål: 30x30 cm.

Hvad er det lige vi kan, som de andre ikke kan..?
 
EMAIL_BIG_hanhunhaven.jpg

IBF er det direkte led til de allerbedste betonvirksomheder i Danmark, som udvikler og producerer specialprodukter. Så udover fliser, belægning og byrumsinventar kan vi hjælpe dig med, at skabe lige præcis det særlige og unikke design du ønsker. Om det er en væg, en trappe, en døbefont, en søjle, et parkour anlæg, en bænk eller et særligt kunstværk - er der ingen begrænsninger. 

Derudover vil vi også gerne lige slå et slag for vores unikke kvalitetsprogram. Vi producerer nemlig et bredt udvalg af fliser og belægningssten med 2-Lagsbeton. Det betyder at IBF fliser støbes med 2 lag; dels en grov beton i bunden og en fin beton i overfladen, som giver overfladen en tæt og fin overflade.


Lad os hjælpe med dit næste beton projekt
 
EMAIL_BIG_hanhunhaven.jpg
Vores konsulenter kigger selvfølgelig meget gerne forbi med vores 3D arkitekttavle og taler muligheder, overflader og detaljer.
Send til en ven
Copyright © 2017 IBF Betonvarer, All rights reserved.
Afmeld dette nyhedsbrev   Opdater dine indstillinger