Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

15 augustus 2015

Luistergenoten, 

Terwijl ik deze nieuwsbrief tik, luister ik naar Radio 1. Een verhandeling over wit en bruin vet. Wit vet is meestal gelig van kleur en is vooral bedoeld om energie op te slaan, en in magere tijden weer af te staan.  Bruin vet heeft een rode vleeskleur en wordt verbrand zodra we energie nodig hebben om de lichaamstemperatuur op peil te houden.

De mens heeft vooral veel wit vet. Het zit dan ook zowat overal. De functie van wit vet kan vergeleken worden met een accu, energieopslag. Mensen die teveel eten, verkeerde voedsel- en voedselcombinaties maken, en te weinig bewegen, zeulen dus steeds een loodzware accu met zich mee. 
Die accu gaan ze nooit aanspreken, er is immers geen noodzaak toe, dus is hier sprake van duurzame energieverspilling. 

Wat is nu een aardig recept om een beetje vlot zowel overtollig bruin als wit vet kwijt te raken? Och, daar zijn boekenenkasten vol over geschreven. Hele eenvoudige en vaak goedkope suggesties kom je echter zelden tegen. Denk bijvoorbeeld aan staand computeren, staand TV kijken. alle afstandbedieningen op de te bedienen apparaten plakken, de thermostaat 2 graden lager instellen dan gebruikelijk, koud douchen, zelf je eten telen, en natuurlijk wat vaker gaan verhuizen! ;)

Afgelopen week is in het winkeltje een nieuwe productgroep aangemaakt, natuurlijke EHBO producten, fijn overzichtelijk bijeen geraapt. 

Ik stoorde mij al enige tijd aan het begrip 'participatie samenleving'. Het is een nogal ongelukkig begrip. Iedereen is immers participant, altijd, en in welke rol dan ook.

You are not an observer, you are a participant.
― Thích Nath Hanh ―

Vandaar mijn voorstel en richting voor een beter alternatief: De Scheppende Samenleving!
Het zelfhelend vermogen van de mens is onvoorstelbaar groot, in alle opzichten. We mogen er echt op rekenen dat ook het zelfhelend vermogen van de mensheid groot is, ook al lijkt het tegendeel zich steeds te bewijzen. Vertrouw op het leven. Vertrouw vooral ook op het grote aantal aanstormende jongeren, wereldwijd. Zij voelen, weten en zien veel meer dan wij durven te hopen!

Namasté
Rob Greuter

 

Fauna Mana vegacaps

Zeer krachtig anti-oxidant en immuunbooster!


Fauna Mana is een uitgekiende combinatie van in de natuurgeneeskunde veel toegepaste paddenstoelen, ashwagandha, groene thee, humuszuren, zuiver fulvinezuur (fulvic acid) en omega 3 & 6 vetzuren. Een bijzonder rijke en krachtige formule die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is! 

Fauna Mana capsules (vegetarisch) zijn heel eenvoudig in gebruik, een praktisch alternatief voor het welbekende Fauna Mana Poeder. Het zuivere fulvinezuur en de humuszuren zorgen er bovendien voor dat alle ingredienten optimaal worden opgenomen.
 De separate componenten in Fauna Mana zijn op zichzelf staand al krachtige elementen. Tezamen versterken ze elkaars werking aanzienlijk. De biologische beschikbaarheid van alle voedingsstoffen is hoog. 
De paddenstoelen bevatten ook belangrijke nutriënten waaronder kalium, selenium, aminozuren, eiwitten en thiamine, riboflavin, niacin, magnesium en vitamine D2. Voedingsstoffen die wij te weinig binnen krijgen via ons alledaagse dieet. De paddestoelen zijn prestatie-geteste stammen van Certified Autonoom U.S.A. onder eigen eigendom geteeld.

De humuszuren en het fulvivezuur verbinden Fauna Mana tot één geheel. Ze slaan een bio-chemische brug tussen alle nutriënten en onze cellen. Hierdoor worden alle voedingsstoffen uit dit supplement en vervolgens die uit andere bronnen optimaler opgenomen. 

Ingredienten
-Humussen
-Fulvinezuur
-Ashwagandha (Withania Somnifera)
-Groene thee (Camelia Sinensis)
-Omega 3 & 6 vetzuren
-8 Paddenstoelen:
Brown Beech (Hypsizygus Marmoreus)
Dong Chong Xia Cao (Cordyceps Militaris)
Himematsutake (Agaricus Blazei Murril)
King Trumpet (Pleurotes Eryngii)
Maitake (Grifola Frondosa) 
Nui Chang Chih (Antrodia Camphorata)
Reishi (Ganoderma Lucidum)
Turkey Tail (Trametes Versicola, voorheen bekend als Coriolus Versicola)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken