Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

20 februari 2016

Leesgenoten,

Een belangrijk onderdeel van mijn zuivering deze weken, is het eindelijk aflezen van de Anastasia reeks. Zodra dat gedaan is, ga ik er opnieuw aan beginnen, met het doel aantekeningen te maken van de vele relevante uitspraken en inzichten. Afgelopen week (en eerder) heb ik toch alvast twee belangrijke kwesties samengetikt, vanwege de grote maatschappelijke relevantie ervan:

Seks, geboorte en opvoeding - Prachtige inzichten en levenslessen van Anastasia!

Anastasia Boverwijs - Een droomschool voor ieder kind!
EFT
Een ander belangrijk zuiverend deel, tik ik aan met EFT. Ik ben er pas, laat als ik ben, in aan het duiken, en ik moet bekennen dat ik van de ene verbazing in de val! Het viel mij toe dat 5BN & EFT expert Mies Kloos mij wees op Tapping World Summit 2016, direct besteld natuurlijk ;)

Het sluit ook weer prachtig aan op de vele (90+) aanvragen voor de presentatie over chronische darmontstekingen die de afgelopen week zijn behandeld. EFT kan namelijk geweldig helpen om al die onverteerbare ergernissen weg te kloppen, in te laten storten, wegwerken!

Aanbevolen kijk- en leesmateriaal
Prachtige uitleg EFT van Mies Kloos
How to Tap
Joe Vitale on tapping
Carol Look - 2011 Tapping World Summit

EFT quick start
Voorbeeld phrases:
A) 'Even though I don’t know how to achieve wealth, I deeply love, accept and forgive myself!'

B) 'Ondanks het feit dat ik wordt gepest, houd ik ontzettend veel van mijzelf en accepteer & vergeef ik mijzelf volledig!'

De 9 tapping steps zoals ik ze destilleer uit verschillende filmpjes
1) Tap met 1 hand de wreef van de andere hand
2) Tap met 2 handen, het begin of einde van de beide wenkbrauwen
3) Tap met 2 handen, het bot aan de zijkant schedel, iets onder oogniveau. (Blijf het bot vanaf de wenkbrauwen volgen, niet loslaten)
4) Tap met 2 handen, onder de beide ogen (Blijf het bot vanaf de zijkant schedel volgen, niet loslaten)
5) Tap met 1 hand, onder de neus
6) Tap met 1 hand, kuiltje van de kin
7) Tap met beide handen het borstbeen
8) Tap met 1 hand, onder de arm
9) Tap met 1 hand op het hoofd

Tijdens iedere tap, de phrase uitspreken, zo doorvoeld mogelijk. Bij heftige issues, eerst een waardering (1-10) geven, dan tappen, dan weer een waardering geven. Je waardering van je issues zal snel minder worden! Als je tapping vaak genoeg gedaan hebt, kan je alle stappen routinematig visualiseren en hoef je slechts je hand te wrijven!

Hoe begin je aan EFT? Gewoon doen, veel doen, klop werkelijk alles weg wat je voor de voeten loopt. Je zal snel merken dat je de stappen eigen maakt, sneller dan je denkt!

UITvoerig (Interessante bijeenkomsten, seminars & workshops!)

Seminar Kaqun Zuurstofwater
Dr. Sandor Kulin
26 februari 2016, Utrecht

Workshop De lichtwerking van de flesjes Liquid Light Frequencies
Joanne van Wijgerden
1 maart 2016, Vught

Online Vier Seizoenen Retraite ‘Van seks naar liefde’
Eugenie van Ruitenbeek
Anytime, anywhere

Liguid Light Frequencies
Afgelopen woensdag was ik op bezoek bij Healing Arts. Ik kreeg relatief nog maar weinig mee van de werkingen en achtergronden van deze bijzondere lichtfrequencies, maar genoeg om nog enthousiaster te worden! Het magazijn spray ik nu dagelijks met de I am One Love Spray, en de plantjes en mijn koffie ontvangen steeds een neveltje van The New Earth. Enfin, zie verderop de aanvullingen op het portfolio.

Veel doegenoegen!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


We choose to believe in who we are not, just to discover who we are, because we live in a world of contrast. - Carol Tuttle -

The BIG shortcut to what you want. Be happy NOW!
- Joe Vitale - 

Waar liefde is, mag huidhonger heersen!
- Rob M.M Greuter - 

Nieuwe producten!

The New Earth Spray

The New Earth Spray

Activeert nieuw bewustzijn mens, dier en aarde!


The New Earth spray is een ondersteuning voor mens en aarde om de nieuwe lichttrilling te activeren en tot in de materie te brengen. Deze liquid light frequencies activeert en versterkt het nieuwe bewustzijn; samenwerking vanuit gelijkwaardigheid en co-creatie!
Liquid Light Frequencies The New Earth
Veel mensen dragen in hun bewustzijnsvelden de nieuwe lichtcodes of nieuwe lichtfrequenties voor een nieuw bewustzijn. De werkelijke verandering wordt pas gerealiseerd als de materie mee verandert. Dat wil zeggen dat de moleculaire structuur op een andere trillingsfrequentie gaat trillen en letterlijk meer licht in zich kan bevatten. Dit geldt voor de aarde, voor het water en voor alle levende wezens.

Deze spray is een ode aan de nieuwe aarde. De mens die The New Earth spray gebruikt, erkent het nieuwe bewustzijnsveld en draagt bij aan het creëren van de nieuwe aarde. Letterlijk een materieel veld dat meer licht in zich draagt en uitstraalt en waar een grotere harmonische ordening is. Dit geeft ons de ervaring van liefde en rust ofwel vrede.

Hoe gaat dat proces van trillingsverhoging in zijn werk?
De aarde heeft in zijn driedimensionale bestaan heel lang als een soort afvalbak van de mens gefungeerd. De aarde nam de emotionele, mentale en psychische ballast van de mensen in zich op. De planten en dieren hielpen ook daarbij. De trillingsverhoging van de aarde, maakt dat de aarde deze ballast los gaat laten en als het ware uit gaat ademen. De aarde moet in zichzelf eerst de natuurlijke ordening herinneren en deze herstellen op driedimensionaal niveau. Dan kan de aarde zichzelf verhogen naar 5D. De aarde, de planten, de dieren werken daar samen met de mens maar niet meer voor de mens. Zowel aarde, dier als plant zullen de mens dus sterker spiegelen wat hij doet en wat voor effect dit heeft op de omgeving. De aarde, bomen, dieren, laden mensen op met hun energie in de vijfde dimensie. Puur door de kwaliteit en trilling van hun lichtenergie.

Het veranderingsproces gaat als volgt. Eerst trekt de natuur zich als het ware in zichzelf terug en ontstaat er een soort verstilling, ook in een tuin of in een plas water. Dit kan enige dagen tot een maand duren waarbij je regelmatig The New Earth spray gebruikt. Opeens is de energie er dan en zie, voel of ervaar je een hogere lichtstructuur rond een boom, in een tuin of in het water.

De fijnstoffelijke wezens die de aarde ondersteunen worden door deze spray ook aangeraakt. Zowel de elementalen en de deva’s in de lucht, het water, in de grond en in het vuur. Zij worden actiever doordat de spray hen aanraakt. Zij worden ook bewuster en krijgen daarmee een sterkere eigen persoonlijkheid of karakter waar mensen op gelijkwaardige basis mee gaan samenwerken. Ook de dieren krijgen veel meer eigen persoonlijke kleur door hun bewustzijnsverhoging.

The New Earth spray activeert en versterkt je eigen verbinding met de elementen. Als je de boeken van Anastasia (opnieuw) leest in combinatie met de spray, dan komen ze op een dieper level binnen en kan dit ook nieuwe informatie genereren. Sommige lichtinformatielagen in de boeken van Anastasia konden nog niet ‘gelezen’ worden.

Oplossen van oerangst met name bij kinderen
Veel mensen ervaren de aarde onbewust als een niet veilige planeet door hun ervaring in eerdere levens met de ondergang van Atlantis en het collectieve veld van angst dat daarop gebaseerd is. Kinderen komen op aarde met de verwachting van een veilige aarde en worden geconfronteerd met deze oerangst in het collectieve veld. The New Earth spray helpt om de angst te transformeren. Het geeft een enorme rust aan de kinderen waardoor zij zich beter kunnen ankeren in de lichtstructuren van de aarde. De kinderen dragen deze lichtstructuur ook bij zich, maar het angstveld versluiert de werkelijke lichtstructuur van de aarde en maakt dat zij zich willen terugtrekken of vluchten. De spray geeft rust en een ervaring van thuiskomen op aarde.

Het ophogen van de trilling van groenten en fruit
The New Earth spray heeft ook een functie in het ophogen van de trilling van groenten en fruit. Een spuitje in het waswater of rechtstreeks op de groenten en de spray doet zijn werk om de lichttrilling van de groentes te herstellen. Dan hebben energieën zoals bacteriën en virussen moeilijker toegang tot de groenten omdat zij alleen overleven in een dissonante omgeving. De persoon die de spray gebruikt, gaat zelf meer resoneren op groenten en fruit met een hogere trilling en dat vergroot je onderscheidingsvermogen om zelf de groenten en fruit met het juiste trillingsgetal te kiezen.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!

Ervaringen met The New Earth spray
‘Een zijn met de natuur, met planten en bomen. Ik kom tot rust, ook in mijn gedachten.’

‘De spray brengt transparantie, een onderdeel van Zijn, het grote geheel. Ik neem daarin mijn verantwoordelijkheid. Mijn inbreng is even belangrijk als het geheel.’

‘De spray spuit ik onder mijn voeten. Het geeft mij een hele fijne gronding en een warme doorstroming.’

‘Sinds ik met de spray werk, ben ik als tuinder weer in verbinding met de deva’s. Ik ervaar meer heldere kleuren, het lijkt alsof alles nieuw is.’
Lees meer!
Universal Peace & Balance Spray

Universal Peace & Balance Spray

In vreugde, compassie en liefde leven!


Universal Peace & Balance Spray ondersteunt je in een nieuwe, open relatie van vreugde, compassie, liefde en vrede met jezelf, anderen en je omgeving. Deze liquid light requencies Spray assisteert je om je op een diepere laag te verbinden met vreugde, liefde en compassie in jezelf. Dit genereert een diep gevoel van vrede en balans in jou. Deze verandering is fysiek voelbaar in hoe stevig en ontspannen je jezelf bent. Je leeft in een nieuwe staat van zijn. Dat straal je uit naar anderen en je inspireert hen om de balans in zichzelf te verschuiven naar meer licht en zachtheid. Zo kun je nieuwe visies, jouw intuïtie en andere culturen omarmen en op vele manieren samenwerken in het moment.
Deze spray geeft je het vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft je vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

lk leef in balans een nieuw bewustzijn, met meer ontspanning, licht en zachtheid.

Liquid Light Frequencies Universal Peace & Balance
Oude paradigma’s verschuiven, al lijkt het dat sommige ‘mensen uit de oude school’ proberen om zich daaraan vast te houden. Tradities en gewoontes worden herschreven op een mooie, frisse manier. Misschien zie je dat niet in de officiële berichten, op You Tube en Facebook verschijnen talloze filmpjes van verschillende soorten dieren die een liefdevolle vriendschap met elkaar aangaan.

Als je de Universal Peace and Balance spray gebruikt, dan ondersteun je jezelf om meer te ontspannen en je gevoel en innerlijk weten over nieuwe manieren van leven meer te omarmen, te vertrouwen en ze meer en meer te leven. Je ervaart de vreugde die zo veel meer voorop ligt in deze nieuwe manieren van leven, evenals de overvloed in de natuur en het vieren van het Leven. Je ervaart de goedheid van ons universum en hoe meer jij je hiervoor opent, hoe meer jouw pijnappelklier (intuïtie) geactiveerd wordt en jouw DNA. Dit brengt nieuwe mogelijkheden, dit opent creativiteit en nieuw pionierswerk, meer liefde en schoonheid.

Als je dit in jou voelt, dan straal je dit uit naar anderen en geeft hen de ruimte dit veld van liefde en inspiratie in zichzelf te activeren. Het ondersteunt jou om je met je innerlijke kind te verbinden en de dromen en fantasieën die jij had als kind. Dit opent meer speelsheid in je en de onschuldige kinderlach. De Universal Peace and Balance Spray zal je ondersteunen om te voelen dat je een vrije keus hebt op aarde hoe jij je leven wilt leven en de passie van je hart en innerlijke weten als kompas gebruikt. Er zijn ontelbare mogelijkheden en waarschijnlijkheden. En je kunt je in balans en in vrede voelen met jouw keuzes. Je bent je eigen leraar in deze nieuwe energieën en je wandelt jouw pad zonder referentie. Yes! Geen beperkende regels, dogma’s of geloofssystemen.

Jouw multidimensionele zelven begeleiden je en zij vertegenwoordigen werkelijke vrijheid en goedheid. Je kunt jouw intuïtieve kwaliteiten meer vertrouwen als je je hart combineert met je visionaire ideeën en je mind. Als deze met elkaar in balans zijn, dan ontstaan nieuwe dingen in het moment. Je kunt zonder plan werken en vertrouwen dat jij weet wat je moet doen als het zich voordoet.

Je laat op een meer praktische manier zien dat jij jouw leven leeft zoals jij gelooft dat goed is en hoe het met jou resoneert. Zo resoneert de energie van Vrede en Balans in jouw daden en in jouw woorden. Je leeft je eigen waarheid en ‘you walk your talk’.

Lees hier verdiepende informatie over gebruik en werking van de Liquid Light Frequencies!
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken