Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

24 oktober 2015

Oxidatiegenoten,

Gistermiddag bezocht ik de lezing van dr. Tanaka over zijn ervaringen met EM-X Gold, en zijn visie op gezondheid, leefstijl en voeding. De tolk moest flink zijn best doen ;) Ook introduceerde Uitgeverij Jan van Arkel het nieuwste boekje over EM-X. Meteen een grote stapel meegenomen, geweldige informatie voor € 10,- dacht ik zo! Ik zag Tanaka worstelen met het lang niet altijd kunnen duiden van de onderliggende oorzaken van ziekte. Ik kon het dus niet laten om hem in de pauze een spoedcursus Hameren aan te reiken.  De tolk vertaalde alles braaf, zonder blikken of blozen ;)
Ik mag er alhier niets over schrijven, maar het was wederom een grote bevestiging van het ongelofelijk grote zelfgenezend vermogen van de mens. En van de constatering dat hulp, in welke vorm dan ook, haast niets voor je doet, als je een onnatuurlijke leefstijl weigert aan te passen. 

Dodelijke vaccinatie
Via facebook bereikte mij een triest bericht over een overleden kind (8 weken) na een coctailvaccinatie. Binnen 48 uur na de DKTP en HIB prikjes was het gedaan. Doodgeprikt uit winstbejag. Ik schrijf al jaren dat juist de cocktailvaccins de gevaarlijkste zijn. De lever van een baby is heel klein en nog lang niet volgroeid. Het is een piepklein emmertje dat heel snel overloopt. Een emmertje waar vaak al veel teveel in zit, we leven nu eenmaal in een ernstig vervuilde wereld. Kinderen hebben geen extra rotzooi nodig. Natuurlijke voeding, liefde, aandacht, lijfelijke aanraking en rust, that's all it takes.

Appatisch
Afgelopen week zagen we ook weer schaamteloze reclame voor iPad scholen. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het slopen van je ogen en jezelf duurzaam bestralen. Veel ouders hebben sowieso al de grootste moeite om thuis het schermstaren (dat sloopt o.a. de ogen) enigzins in te perken. Uiteraard wordt er buiten de deur ook al veel en langdurig naar de schermpjes van smartphones en zelfs tablets geloerd. En dan ook nog eens langdurig les krijgen waarbij er per definitie veelvuldig naar schermen gestaard moet worden? Niet aan beginnen mensen. Fatsoenlijk onderwijs vergt deskundige en inspirerende leraren, met sterke didactische eigenschappen, in een zo natuurlijk mogelijke onderwijsomgeving. Geen Apps als tussenpersoon of assistent. Dus stralingsarm en zonder langdurig en veelvuldig beeldschermstaren. 


Namasté
Rob Greuter

 

EM-X

Over de genezende kracht van anti-oxidanten uit Effectieve Micro-organismen (EM)


EM-X Gold is de gefilterde vloeistof die wordt verkeregen na fermentatie van bepaalde plantdelen door middel van een speciale samenstelling van in de natuur voorkomende micro-organismen. De vloeibare stofwisselingsproducten zijn bijzonder rijk aan anti-oxidanten, waardoor deze drank een een zeer positief effect heeft op de gezondheid.
De Japanse arts dr. Shigeru Tanaka (1925-2012) gebruikte sinds 1990 EM-X bij de therapie in zijn ziekenhuis (Wako). Dankzij de rapporten van dr. Tanaka raakte de verbazingewkkende werking van EM-X wereldwijd bekend. Dr. Tanaka beschrijft in dit boek de werking bij kanker, diabetes, reuma en een groot aantal andere gezondheidsproblemen. Hij wijst daarbij op de bijzondere betekenis van EM-X Gold als preventief middel. 

De ontdekking van EM-X
De Japanse landbouwkundige Teruo Higa stuitte 25 jaar geleden op een speciaal mengsel micro-organismen dat bijzonder nuttige eigenschappen bleek te hebben. Professor Higa noemde dit mengsel Effectieve Microorganismen, afgekort EM. De micro-organismen in EM scheiden producten af met een anti-oxiderende werking. Van de heilzame werking daarvan wilde Higa graag gebruik maken. Daartoe fermenteerde hij rijstzemelen, verschillende vruchten en zeewier met EM. De vloeistof die dit oplevert leidde hij door filters die zo fijn zijn dat ze alleen anti-oxidanten en sporenelementen doorlaten. De goudgele vloeistof die overbleef blijkt een zeer effectief werkend complex van zowel in water als in vet oplosbare anti-oxidanten. Deze drank, die nauwelijks smaak heeft, heet EM-X. EM-X bestrijdt vrije radicalen en heeft een heilzame en gezonde werking op de mens.

In dit boek doet de Japanse arts Dr. Shigeru Tanaka verslag van zijn ervaringen met EM-X in zijn kliniek in Japan. Tanaka noemt EM-X de sterkste anti-oxidant die er is. Wat hij meemaakte is verbluffend.
Lees meer!

Biologische Brandnetel tinctuur (Urtica Dioica)

Physalis tincturen, 100% biologisch, puur en natuurlijk!


Physalis Brandnetel tinctuurdruppels dragen bij tot de inwendige zuivering van het menselijk lichaam. Brandnetelblad kennen een water- en urinezuur uitdrijvende activiteit, het helpt ook de vochthuishouding terug in balans te brengen. Bovendien helpt brandnetelblad de gewrichten soepel te houden. De belangrijke stoffen in Brandnetelblad zijn calcium, fosfor, ijzer, kalium, magnesium, natrium, selenium, vitaminen A en C, bioflavonoïden en chlorofyl. Het is zeer rijk aan aan basische mineralen en sporenelementen ter ondersteuning van de conditie van een gezond en vitaal leven. 
Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

De kracht van Brandnetel!
 • Ondersteunt ontgifting en zuivering
 • Water- en urinezuur uitdrijvend
 • Ondersteunt goede, normale vochthuishouding
 • Ondersteunt het normaal, soepel functioneren van de gewrichten
 • 100% puur en natuurlijk

Inhoud
100ml

Verpakking
Donkerbruin glas

Ingrediënten
Brandnetel hydroalcoholisch extract.
Lees meer!

Biologische Blaaswier tinctuur (Fucus Vesiculosus)

Physalis tincturen, 100% biologisch, puur en natuurlijk!


Physalis Blaaswier tinctuurdruppels ondersteunen de stofwisseling en zijn daarom handig in gewichtbeheersingsprogramma's en de natuurlijke aanpak van bijvoorbeeld de sinaasappelhuid.

Blaaswier is rijk aan mineralen en organisch gebonden jodium en ondersteunt daaardoor een normale, goede schildklierwerking. 
Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

De kracht van Blaaswier!
 • Ondersteunt de stofwisseling
 • Helpt figuur te verfijnen of te behouden
 • Ondersteunt goede, normale schildklierwerking
 • 100% puur en natuurlijk

Inhoud
100ml

Verpakking
Donkerbruin glas

Ingrediënten
Blaaswier hydroalcoholisch extract.
Lees meer!

Biologische etherische Citroenmelisse-olie (Melissa Officinalis, 5%)

100% biologische, eerlijk een natuurlijke Citroenmelisse-olie!


Citroenmelisse is afkomstig uit het Midden-Oosten, en werd al snel ook door de Grieken en Romeinen toegepast, met name op de slagvelden. De geslachtsnaam 'Melissa' staat voor 'honingplant' of 'honingbij'. Het heeft dan ook deels een vergelijkbare werking als honing.

Citroenmelisse is breed ontspannend, helpt de stemming te verbeteren en verkoelt. Als zalf is het plezierig bij insectenbeten. De meeste heilzame werkingen ervan zijn verboden te benoemen. 
Inhoud
10ml

Verpakking
Miron violet glass

Ingrediënten
Melissa officinale (5%), Alcohol (95%)

Kenmerken
 • Oorsprong: Frankrijk
 • Plantendeel: bladeren
 • Extractie: distillatie
 • Chemotype: geranial, neral
 • Bevat van nature nature linalool
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken