Copy
Online versie

Nieuw jasje

Hier lees je berichten die je als HUS-lid kunnen inspireren en ondersteunen bij het  uitvoeren van je vak. We hebben deze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. De agenda en medewerkers staan niet langer onderaan, want die kun je vinden op onze website.

Mondkapjes verplicht op de Spoedpost

Omdat we op de Spoedpost de anderhalve meter niet kunnen waarborgen, niet alle personeelsleden zijn gevaccineerd en het aantal zieken toeneemt, zijn alle personeelsleden en patiënten verplicht om een mondkapje te dragen, ook in het callcenter. We maken  geen uitzonderingen meer!
Hulde voor praktijkcentrum de Kaap en gezondheidscentrum Kanaleneiland die de banner op hun website hebben geplaatst! We hopen dat meer praktijken volgen, want we streven  naar 100%. Zie eerder bericht.

Doktersassistenten gezocht? 

Uit mediaberichten blijkt een tekort aan doktersassistenten. Hoe zit dat in Utrecht?  Ervaren jullie ook een tekort? Om een goed beeld te krijgen vragen we je HIER drie vragen te beantwoorden.

Voor de fijnproevers, deepdives van Nivel  Arbeidsmarktregio Utrecht 2019 en Arbeidsmarktregio Utrecht 2019-2020.
Netwerk palliatieve zorg
Vroeger of later gaan we allemaal dood. Wat is goed om nu al te bespreken? In het komende jaar worden meer dan 100 publieksbijeenkomsten met o.a. informatie over palliatieve zorg gehouden in het land. Ook in onze regio. Kijk op de website weetwatuwilt
Voetbalticket
Op zondag 15 augustus start FC Utrecht in Stadion Galgenwaard met het Eredivisieseizoen 2021/2022. FC Utrecht biedt alle instanties die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bestrijding van het Coronavirus in regio Utrecht gratis wedstrijdtickets aan voor de eerste thuiswedstrijd FC Utrecht – Sparta Rotterdam.
 
Elke medewerker kan (zolang de voorraad strekt) één of twee tickets aanvragen via deze link.

Nieuwsbrieven

Ineen, 16 juli en nieuwsbrief juli. 
LHV Midden Nederland, 15 juli - overleg met Zilveren Kruis, formulariumgericht voorschrijven.
KOOS,
jaarbeeld 2020.
Pensioenfonds: gestegen dekkingsgraad en vervroegd uittreden (raden we natuurlijk niet aan...).
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to bokhove@huisartsenutrechtstad.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HUS · Arthur van Schendelstraat 600 · Utrecht, UT 3511 MJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp