Copy

Academie der Toverkunsten 4

View this email in your browser

Vrijdag is het zo ver:

Inschrijvingen open voor Academie der Toverkunsten 4!


Beste Nienke,
Vrijdag 8 oktober 2021 om 20:00 uur gaan de inschrijvingen van Academie der Toverkunsten 4 open!

Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om je in te schrijven. Mis je nog informatie of heb je een vraag? Stuur dan gerust een mail naar secretaris.projectm@gmail.com.

Inschrijven

Net zoals bij de expeditie zullen de inschrijvingen gaan via ons nieuwe systeem. Dat betekent dat wanneer de inschrijvingen op 8 oktober 20:00 uur open gaan je je daar moet inschrijven. Het is belangrijk dat je voor die tijd een account en personage hebt! Deze kun je gelukkig nu al maken en klaarzetten, dan ben je vrijdag helemaal klaar om je in te schrijven als het zover is. 

Nu denk je misschien: wat is dat nieuwe systeem dan? Hieronder gaan we je er alles over uitleggen. We beginnen bij het begin: de link
www.systeemprojectmlarp.nl

In het systeem kan je meerdere dingen doen:
(Stappen 1, 2 en 3 moet je doen voordat je je kan inschrijven voor een evenement)
 1.  Je IC karakter erin zetten.
 2. OC dingen aangeven, zoals allergenen, fobieën en favoriete speelstijlen.
 3. Je eigen verklaring en medische verklaring invullen en inleveren!
 4. Nog een leuke foto erin zetten, weten we ook gelijk hoe je er uit ziet 😉
 5. Berichten sturen naar je favoriete SL.
 6. FAQ lezen voor de meest voorkomende, maar zeer belangrijke vragen

  Als je dit alles hebt gedaan moet je niet vergeten het meest belangrijke te doen;
   
 7. Inschrijven voor een evenement!
Met het systeem hopen we in de toekomst minder werk te hebben aan registraties, zodat we jullie leukere en toffere dingen kunnen aanbieden! Daarnaast is het systeem ook fijn voor jullie, want je hebt een geweldig overzicht van alle spreuken, vaardigheden en voorwerpen die jij bemachtigd. Mochten er nog vragen zijn, kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen aan een SL of iemand van het bestuur. 

Voor nieuwe spelers:

Project M is heel erg geliefd en helaas hebben we een limiet aantal mensen die kunnen blijven slapen. Dat houd in dat we vanaf dit evenement een nieuwe regeling aanhouden.

Er mogen dit jaar maar maximaal 20 eerstejaars mee doen. Verder hebben we ook gekozen voor maximaal 5 nieuwe spelers per opleiding. We raden aan om dus in je achtergrond een tweede keuze voor opleiding te kiezen.

Stuur je achtergrondverhaal van je karakter naar spelleiding.projectm@gmail.com. Als je dit doet kan een SL namelijk je verhaal controleren, dus het is belangrijk om hem even in te sturen. Vergeet in het verhaal ook niet je vooropleiding neer te zetten. Deze geeft je namelijk een extra skill en wie wil dat nou niet?

Prijzen

Prijzen

Prijs voor een NPC (voorinschrijving)= €45,-

Prijs voor een NPC =  €55,-

Prijs voor een speler (voorinschrijving)= €75,-

Prijs voor een speler = €85,-
 

Bij de prijs zit inbegrepen: 2 overnachtingen in het gebouw op een bed inclusief matras, toilet en douche, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, een broodmaaltijd op de eerste avond en een warme maaltijd op de tweede avond, het lenen van een stropdas van jouw afdeling en natuurlijk een hoop mooi spel.

De voorinschrijvingen sluiten op 31 december. Vanaf 1 januari wordt je inschrijving verzilverd.
 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Project M bedraagt €10,- Spelers en NPC’s dienen jaarlijks lidmaatschap te betalen. Om mee te mogen doen aan een evenement moet een deelnemer lid zijn.

Na het betalen is de inschrijvin afgerond en wordt jouw plaats voor je gereserveerd. 
Het geld kan worden overgemaakt naar NL77 BUNQ 2041 0032 27 ten name van Project M. Vermeld in de beschrijving jou OC naam, IC naam of NPC en het evenement.
Bijvoorbeeld: Piet Jansen wilt naar Academie der Toverkunsten 3 komen met het personage Albrecht Merdue. In de beschrijving van zijn betaling staat dus: Piet Jansen, Albrecht Merdue, Academie der Toverkunsten 3.


Verzilvering van de inschrijving

Bij de Academie der Toverkunsten zal de inschrijving na het sluiten van de voorinschrijving worden verzilverd. Er wordt dan vanuit gegaan dat je komt. Mocht je toch niet kunnen, dan kan er geen garantie worden gegeven in de teruggave van het inschrijvingsgeld.

 

Locatie

Het evenement vindt plaats in het Kruithuis te Delft:
Kruithuis
Schiekade 2
Facebook
Website
Email
Kamer van Koophandel nummer: 75309297
Copyright © 2021 Project M, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp