Copy
Grenzeloos genieten in de Westhoek
Niet leesbaar? Klik dan hier!

Grenzeloos genieten in de Westhoek

2017 wordt een jaar vol boeiende ontdekkingen en ervaringen voor wie met vakantie komt naar de Westhoek. De nieuwste Westhoekpublicaties bundelen heel wat leuke ideeën om de regio te verkennen. Hieronder alvast enkele leuke tips om in je agenda te plaatsen. Laat onderstaand filmpje je inspireren voor een verblijf in de Westhoek!


Westhoekmagazine

In de Westhoek kom je op adem, ontvlucht je de drukte en laad je moeiteloos je batterijen op. Je ontdekt er alles over in het gloednieuwe Westhoekmagazine. De 3 pijlers zijn Grenzeloos Genieten, Grote Goesting en Verbluffende Verhalen. Binnen Grenzeloos Genieten ontdek je tal van recreatieve activiteiten (fietsen, wandelen,...). De Grote Goesting focust op de culinaire specialiteiten van de regio en bij de Verbluffende Verhalen krijg je een blik op de Eerste Wereldoorlog. 
Vraag jouw gratis magazine


Streekpocket 'De Grote Goesting'

Deze streekpocket is een niet te missen gids voor je bezoek aan de Westhoek. Talrijke tips en leuke weetjes over bezienswaardigheden en troeven van de regio, een reeks leuke en smakelijke adresjes en cafeetjes die de streek rijk is.
Bestel de gratis pocket
WesthoekpublicatiesNaast het magazine en de streekpocket zijn er nog heel wat publicaties met leuke ideeën voor een dagje uit of weekendje weg in de Westhoek. Deze publicaties kunnen gratis worden afgehaald bij de dienst voor toerisme of online worden besteld.

MEER INFO 
WesthoekvoordeelpasBoek je verblijf en geniet van tal van voordelen met de nieuwe Westhoekvoordeelpas! Ontvang € 65 voordeel per persoon in musea (Flanders Fields Museum, De IJzertoren, het Tabaksmuseum, ... ) en attracties.  


MEER INFO 

Vernieuwd Fransmansmuseum

Het Fransmansmuseum in Koekelare werd volledig vernieuwd en brengt een eerbetoon aan de vele seizoensarbeiders van toen. Voor gezinnen met kinderen werd er een parcours uitgewerkt met de Westhoek KD's Jaek en Nink. 
Meer info

Noteer nu al in je agenda!

Zomerfietszoektocht Westhoek

Van 1 mei tot 1 oktober 2017 kan je deelnemen aan dé Westhoek zomerfietszoektocht. Onderweg geniet je van enkele unieke halteplaatsen en streekeigen lekkers.


Alle informatie vind je binnenkort op www.toerismewesthoek.be
Westhoek KD's 'up toer'

In juli en augustus 2017 gaan onze KD’s Jaek en Nink ‘up toer’ en organiseren ze tal van gezinsvriendelijke activiteiten en evenementen! Onderweg garanderen we jullie heel wat uren speelplezier dankzij authentieke attracties.

Binnenkort ontdek je er alles over op www.westhoekkd.be
Copyright © 2017 Westtoer, All rights reserved.


update hier je gegevens or schrijf je hier uit