Nyhedsbrev Oktober 2021
Kom til Helsingør!!!!
Til den opmærksomme netværker kan vi oplyse at der er en måned til den store træbykonference i Helsingør den 11-12.11 på Marienlyst Hotel i Helsingør. Vi har sammensat et fantastisk program som er virkeligt spændende. To dage med ekspert foredrag, internationale keynote-speakere, fest middag og en workshop hvor både foredragsholdere og deltagere inddrages. Se det spændende program og meld dig til. Tilmeldingsfristen er blevet forlænget.
Se programmet og tilmeld dig konferencen her!
Egnsfarver
Netværk for Bindingsværks bogudgivelse ”Mit Bindingsværkshus” udkom i 2020. Bogen har været en kæmpesucces og oplaget er udsolgt. Bogen vil komme i et genoptryk slut 2021. Vi er allerede i gang med indsamling af nyt materiale til en ny bogudgivelse som kommer i 2022. Bogen hedder ”Bindingsværksordbogen”. Her vil du få svar og vejledninger på alt om bindingsværk. Indtil da kan vi glæde os over et kommende nyt bogværk af Søren Vadstrup om egnsfarver.
Læs mere og den nye bog og Egnsfarver her
Den Nordiske Træby
Netværk for Bindingsværk er med i et nordisk netværk i Foreningen Den Nordiske Træby, for historisk træhusbyggeri i Norden. Det er i regi af dette samarbejde at NfB arrangerer konferencen i Helsingør. Den Nordiske Træby har udgivet nyt nyhedsbrev.
Læs hele nyhedsbrevet her
Træ er fremtidens bæredygtige byggemateriale
Træhusbyggeri er blevet aktuelt igen. I Danmark har vi en lang tradition for træhusbyggeri, og de historiske bindingsværkshuse, om det er byhuset eller landhuset og de kulturmiljøer de indgår i, så viser det os hvor glimrende denne holdbare bygningskultur passer ind i vores ideer for fremtiden, i et sundt og bæredygtigt klima.

 
Læs mere om de nyeste tanker på området
Følg med på vores sociale medier, hjemmeside eller send os en mail:
Instagram
Facebook
Hjemmeside
Email
Netværk for Bindingsværk Borgergade 111 København K 1300 Denmark

Ønsker du at ændre indstillinger?
Opdater dine indstillinger eller Afmeld nyhedsbrevet

Se nyhedsbrevet i din browser

Copyright © 2021

Email Marketing Powered by Mailchimp