Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief oktober 2022 
De laatste nieuwsbrief van het jaar. Een jaar dat we extra feestelijk kunnen afsluiten met het kampioenschap van Meiden B.  Wij willen de dames, maar uiteraard ook Peter, nogmaals feliciteren met deze prestatie! Daarnaast in deze nieuwsbrief o.a. de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering. Er worden deze avond belangrijke punten besproken. We hopen dan ook op een grote opkomst. Tot slot willen we jullie uiteraard allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen. Tot volgend jaar! 
Algemene Ledenvergadering 
Op donderdagavond 19 januari vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Er staan een aantal belangrijke punten op de agenda, o.a. over de toekomst van de vereniging. We hopen dan ook op een grote opkomst! Aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering kan via www.vvdehooiberg.nl/alv 
Gezocht: secretaris 
Tanja, de spil van onze vereniging, gaat ons verlaten. Ondanks dat wij dat echt ontzettend jammer vinden, begrijpen en respecteren wij uiteraard haar keuze. 

Nu is de grote vraag: wie gaat Tanja vervangen?  Als secretaris ben je het aanspreekpunt voor leden, commissies en bestuur en houd je toezicht op de naleving van de regelementen.  Daarnaast organiseer je de bestuursvergaderingen, maakt je  notulen en ben je verantwoordelijk voor de ledenadministratie en correspondentie. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar secretaris@vvdehooiberg.nl 

En nu we toch bezig zijn... We zoeken ook nog een penningmeester
Lynn, Saar en Zoë zoeken teamgenootjes!
Onze lieve meiden van de N2 zijn vorig seizoen vol enthousiasme gestart met volleyballen. Er ontbreekt op dit moment alleen één ding..... teamgenootjes. Ze zijn op dit moment namelijk nog maar met z'n drieën. En alhoewel ze zich prima vermaken, vinden ze het erg leuk als er binnenkort uitbreiding komt. Ken jij iemand (rond de 5 á 6 jaar) die het leuk vindt om een keertje met deze dames mee te trainen op maandag van 17.30 tot 18.30 uur, dan is hij of zij meer dan welkom! 

Meiden B Kampioen!! 
Wat een prestatie... Onze toppers van Meiden B zijn kampioen geworden! Van harte gefeliciteerd meiden en Peter. 

Facebook
Website