Copy
View this email in your browser
Deze nieuwsbrief doorsturen Deze nieuwsbrief doorsturen

Nieuwsbrief: STO-HB heeft meerdere ijzers in het vuur

Bekijk hier de nieuwe brochure docentprofessionalisering
De Grote STO-HB Quiz een succes!
Op 19 februari 2021 vond de eerste Grote STO-Quiz Haarlemmermeer (online) plaats, uitgezonden vanuit Theater Floralis in Lisse. STO staat voor Sterk Techniekonderwijs. Deze quiz werd georganiseerd voor alle leerlingen leerjaar 2 van het vmbo, van basis tot en met de theoretische leerweg, in de regio Haarlemmermeer/Bollenstreek-Noord. Ruim 500 leerlingen hebben hieraan meegedaan!
Lees meer

Hoofdvaart College deelt lascertificaten uit

Leerlingen van Praktijkschool De Linie behalen hun lascertificaat op het Hoofdvaart College.

Op donderdag 1 april 2021 hebben leerlingen van Praktijkschool De Linie hun ‘lascertificaat’ in ontvangst genomen nadat zij op vier donderdagmiddagen in de maand maart op het Hoofdvaart College een lascursus hebben gevolgd.
Lees meer
HVC leerlingen verbouwen de kantine van KIOS
Bedrijven en verenigingen in de regio zoeken steeds vaker de samenwerking met het onderwijs om technische klussen op te knappen! Lees verder en zie hoe mooi de kantine geworden is! 
Lees meer
Giant Tulip Bulbs Fioretti College Hillegom
Leerlingen Fioretti College Hillegom presenteren hun ontwerp voor project “Giant Tulip Bulbs”.
 Vrijdagochtend 22 januari kwamen Jan van Vliet en Wil Brouwer van Galerie de Zwarte Tulp naar het Fioretti College Hillegom om de gemaakte ontwerpen van onze PIE leerlingen te bewonderen en de presentaties aan te horen.
Lees meer
STO-HB gaat virtueel! 
Een techniekles met een ‘online’ instructeur. Leerlingen van Klavertje Vier uit hoofddorp maakten het mee! De eigen leerkracht legt uit en als het niet lukt dan loop je naar de online instructeur voor privé uitleg!  Niet alleen handig in corona tijd!
Zelfs zonder leerkracht een techniek werkstuk maken? Met de nieuwe Augmented Reality app ‘AR-Techniek-Instructie’ is het een makkie! De app laat elke stap van het werkstuk in bewegende 3D beelden zien, zo vaak als je wilt en vanuit elke hoek! Lees hoe de leerlingen van de basisschool op eigen kracht een elektromotor bouwen.   
Lees meer
Brochure docentprofessionalisering
Zoveel interessant en bruikbaar aanbod aan workshops, trainingen en inspiratiebronnen, voor en door alle docenten in de regio! Altijd al willen lassen? Wat kun je met VR in je klas?  Een bedrijf bezoeken of altijd al willen weten welke technische mbo opleidingen er in de buurt zijn? Check de overzichtelijke brochure en laat je inspireren! 
Lees meer
Nog meer nieuws van STO-HB
Kijk voor nog meer nieuws rondom activiteiten en ontwikkelingen op de website van Sterk Techniekonderwijs Haarlemmermeer / Bollenstreek-Noord.
Aankomende evenementen
27 mei 2021 | PET Haarlemmermeer | Digitaal
Volg ons ook op
Facebook
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2019,Sterk TechniekOnderwijs Haarlemmermeer/Bollenstreek-Noord, All rights reserved.
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor een ingeschreven of omdat u partner bent in het samenwerkingsverband van het Sterk TechniekOnderwijs is regio Haarlemmermeer/Bollenstreek-Noord

Wilt u geen mails meer ontvangen?
U kunt hier uw voorkeuren aanpassen of uitschrijven op de nieuwbrief.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Herbert Vissers College · Noorderdreef 175 · Nieuw-Vennep, NH 2152AC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp