Copy
View this email in your browser

L'Open Education Week una iniciativa anual d'abast global que pretén conscienciar sobre els avantatges que aporten a professors i estudiants implementar els recursos i les pràctiques educatives en obert. Els Recursos Educatius Oberts (REO) es fonamenten en el reconeixement de l'autoria i el domini públic, o una llicència oberta que permeti l'accés, l’ús, l’adaptació i la redistribució sense cap cost i sense restriccions ni limitacions.

Et convidem a participar inscrivint-te en les activitats que hem preparat enguany per promoure l’educació oberta:

Ensenyament obert: Reflexions i ajudes per “Aprendre a nedar a l’oceà digital”

Conferenciants: Erika Constantino, Juan Antonio Martínez i Joaquim Campuzano. Personal de l'Àrea de Planificació de Sistemes d’Informació de la UAB. El seu camp d’especialització és la innovació tecnològica en educació i e-learning.
Descripció: Presentació del programa de MOOCs de la UAB i Coursera-UAB per a estudiants de la nostra universitat, així com el nou portal Teaching Center de suport al professorat. El curs MOOC sobre Competències digitals DIGCOMP. Reflexions sobre l’ensenyament obert: evolució i possibilitats.

Termini d'inscripció: fins el 26 de febrer

INSCRIU-TE!

Recursos educatius oberts per a la docència universitària

Conferenciant: Dra. Gema Santos-Hermosa. Professora de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals de la UB. Experta en el desenvolupament i la reutilització de recursos educatius oberts a l'educació superior. Participa a l'European Network of Open Education Librarians de SPARC Europe.
Descripció: Aproximació als recursos educatius en obert des del punt de vista de l’usuari i del creador. Panoràmica de les plataformes de manuals universitaris en obert més destacats. Bancs d’imatges reutilitzables. Presentació del kit REA, una guia sobre què són, com es creen i comparteixen els recursos educatius oberts.

Termini d'inscripció: fins el 2 de març

INSCRIU-TE!

Presentacions i vídeos de les xerrades: Disponibles, posteriorment, a través del Dipòsit Digital de Documents de la UAB (DDD).
Certificats: Es facilitaran certificats d’assitència
Organitza: Servei de Biblioteques amb la col·laboració de l'APSI (s.biblioteques@uab.cat)