Sfeer tijdens donkere avonden

We ervaren weer dat het vroeg donker is. Even omschakelen en vaak gaan we meer sfeer in huis brengen. Spelen met licht en geur kunnen een gezelligheid-verhogende aanvulling zijn.

Geursteentje

Een paar druppels etherische olie op een fraai geursteentje geeft geleidelijk aan natuurlijke geur aan kleine ruimtes.

Geurbakjes 

Leuke, al of niet speelse bakjes kunnen gevuld worden met water, waaraan je een etherische olie naar keuze toevoegt. Aan het dekseltje zit een lont dat de geuren uit het water ‘opzuigt’ en afgeeft aan de ruimte. Een leuk klein sieraadje dat gezien mag worden.

Aromalampje 

Ze bestaan in verschillende kleuren en vormen, zelfs als klein theepotje op een stoofje. Het bakje van het aromalampje wordt gevuld met water en daar voeg je een paar druppels etherische olie aan toe. Je steekt onder het waterbakje een theelichtje aan. Met de verdamping van het water wordt de geur verspreid.

Verdampers 

Elektrische en ultrasone geurverspreiders worden gebruikt zonder open vuur en kunnen vaak verschillende kleuren aannemen. Ze zijn veiliger voor de kinderkamer of een werkruimte.

Stopcontactmodel 

In stopcontact steken, een paar druppels aan het bakje toevoegen en de geurverspreiding kan plaatsvinden.

Carkit 

Een handige geurverspreider die in de auto gebruikt kan worden, zodat je altijd je lievelingsgeur beleeft.

Tafelmodel 

De ultrasone ARKO ESSENTIEL verspreider-bevochtiger werd ontwikkeld om essentiële oliën te verspreiden en de lucht te bevochtigen dankzij een ultrasoon proces. Deze niet verwarmende verspreidingsmethode respecteert perfect de kwaliteit en de eigenschappen van de essentiële oliën. Aangeraden wordt om voor het behoud van de diffuser uitsluitend 100% pure en natuurlijke essentiële oliën in de ARKO ESSENTIEL verspreider/bevochtiger te gebruiken.

In de aromatherapie worden essentiële oliën niet alleen voor de aangename geur gebruikt, maar ook voor het welzijn dat ze aan het lichaam en de geest verschaffen. Als de essentiële oliën verspreid worden, helpen ze de omgevingslucht te zuiveren, een ontspannende of stimulerende sfeer te creëren.

Gebruik echte 100% zuivere, onvervalste en onverdunde etherische oliën. Want weet je dat voor 1 druppel rozenolie de blaadjes van 200 handgeplukte rozen worden gedestilleerd. Chi geeft sinds 1979 de grootst mogelijke zekerheid dat hun oliën 100% natuurlijk, zuiver, onverdund en onaangelengd zijn. Maar verspreiden bij gebruik een heerlijke natuurlijke geursensatie! 
Bekijken

Waarschuwing:

Geen flesje of druppels op een kunststof of gelakt oppervlak plaatsen.

Etherische oliën zijn brandbaar, dus niet bij open vuur plaatsen.

Bewaar de olie buiten bereik van kinderen.

Copyright © 2018 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Bekijk deze email in je webbrowser.

Email Marketing Powered by Mailchimp