Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

19 februari 2017

Rob M.M. Greuter
Tijdgenoten,

Vanmorgen reageerde ik met mijn artikeltje over loslaten, op een tweet over loslaten. Vlak erna ontving ik het magistrale inzicht dat willen loslaten, niet meer willen denken aan een situatie of een persoon, moeiteloos zal volgen nadat men het cadeau heeft ontvangen en uitgepakt! Zodra je dus ziet en voelt welke prachtige lessen, inzichten jou is toegekomen, is het klaar! Vanzelfsprekend nog wel 'even' al dat moois in je leven integreren ;-) 
Sja, sjee, goh, die geldmachine (Engofor) van vorige week. Bleek toch weer een ordinair ponzi scheme te zijn. Gelukkig werd ik al snel daar op nogal confronterende doch hulpvaardige wijze op gewezen door een lezer, die stevig bevestigde wat ik al begon te vermoeden na wat zoekwerk. Rest de vraag waarom mijn doorgaans toch redelijk goede analystische kwaliteiten een moment niet beschikbaar waren. Enfin, les geleerd! 

Doe-, kijk- en leesvoerig
5 Health Benefits of Legs Up the Wall Posture
Bomenbieb
Hoe dieren het klimaat kunnen redden
Offeren van gezonde koeien op altaar van economie is schandvlek voor een beschaafde samenleving.
smartflower pop solar system 
Stichting Voedselbosbouw Nederland
The wood chop exercise!
Informatieavond De Florijn (Nijmegen) 23 februari 2017
Lezing ‘Idealisme is het nieuwe realisme’ Nijmegen 26 februari 2017
Zadenbeurs Reclaim the Seeds, Nijmegen 4 maart 2017

Huishoudelijk
De pakketbezorging kan gedurende het Carnavalgeweld soms lastig zijn. Heb geduld met de zwoegende koeriers.

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Folks, it’s time to evolve. That’s why we’re troubled. 
- Bill Hicks - 

Dick Bruna pakt het tekenen op hemelse wijze weer op. #DIP
- Rob M.M. Greuter - 

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
- Leo Tolstoy - 

Kraft Heinz wil Unilever kopen voor 130 miljard. Zouden consumenten dan toch ietsje teveel betalen voor supermeuk? #megavakken
- Rob M.M. Greuter - 

Nature is busy creating absolutely unique individuals, whereas culture has invented a single mold to which all must conform. It is grotesque. 
- Krishnamurti -Partijprogramma's dienen niet doorrekend, maar doorvoeld te worden. #change
- Rob M.M. Greuter - 

Your life is your message to the world. Make it inspiring. 
– Lorrin L. Lee - 

Nieuwe producten!

Aardingswikkelband

Aardingswikkelband

Versnelt heling, verzacht zeurende pijn door lokale aarding!


De Aardingswikkelband bevat maar liefst 50% zeer zuiver zilverdraad en kan eenvoudig en soepel om de pols, enkel, knie en bijvoorbeeld de nek gewikkeld worden. De grotere maat is ook heel geschikt om om je middel of over je (pijnlijke) schouders te dragen. De Aardingswikkelband zal in de meeste gevallen pijn direct en aanzienlijk verlichten, waardoor ook slapen veel beter mogelijk is, en het zal het helingsproces bevorderen. Blessures hoeven met de Aardingswikkeband nooit meer zo lang te duren!
De Aardingswikkelband kan in 2 maten, als volgt geleverd worden
  • Met aansluitsnoer krul (600 cm) (*)
  • Met aansluitsnoer krul (600 cm) en Aardingsstekker
  • Met aansluitsnoer krul (600 cm) en Grondpin

* Je hebt dan zelf al een  Earthing EU Aardingsstekker en/of Aardingsgrondpin beschikbaar.

Afmetingen
  • 150 x 10cm
  • 125 x 20cm

Materiaal
50% Tencel, 50% zilverdraad.
De zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd. Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het (gesloten) productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen!
Lees meer!
Grounded Beauty Aardingskussensloop dubbelzijdig

Grounded Beauty Aardingskussensloop dubbelzijdig

Wordt mooier, voel je beter, slaap beter!


Het splinternieuwe Grounded Beauty Aardingskussensloop dubbelzijdig (in mooie geschenkverpakking!) is ontwikkeld voor zowel de vele gezondheidsvoordelen als voor schoonheid! Dit bijzondere Aardingskussensloop heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzjde een verzilverde (99,9% zilver) nylondraad, geweven in polyester. Je hoofd ligt daardoor helemaal op geleidend zilver, ook als je je kussen omdraait! De zijkant is geheel van zwart satijn. DIt kussensloop is heerlijk zacht en voelt heel comfortabel aan.
Door de grote hoeveelheid zilver in het kussensloop is niet alleen de geleiding veel beter en de levensduur langer maar is bovendien de antibacteriële werking van het zilver aanzienlijk krachtiger dan in de andere Earthing producten. Slapen op het prachtige Grounded Beauty Aardingskussensloop vermindert direct stress en ontstekingen in het lichaam, optimaliseert de bloedsomloop, en zorgt voor een betere, diepere slaap. Het geheel aan aardingseffecten levert een grote bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk en leven!

Omdat het geheel zo sterk geleidend is, kan het kussensloop ook onder het gewone kussensloop (mits van natuurlijk materiaal) gebruikt worden. Het gewone kussensloop gaat namelijk bij de geringste hoeveelheid vocht geleiden, dus als u met uw hoofd op uw eigen kussensloop ligt, dan zult u binnen zeer korte tijd geaard zijn.

Een Grounded Beauty Aardingskussensloop biedt extra ondersteuning bij kaak-, nek-, en schouderklachten en kan vanzelfsprekend prima  in combinatie met een Aardingslaken of Aardingshoeslaken gebruikt worden. Dit Aardingskussensloop is bovendien perfect te combineren met de Grounded Beauty Aardingsminitopper!

Materiaal
Voor- en achterzijde: 50% Polyester, 50% verzilverd Nylon, zijkant: Satijn
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken