Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

15 januari 2017

Rob M.M. Greuter
Realiteitgenoten,

Terwijl de ene na de andere medische en behandeling (lees mishandeling) volstrekt onnodig, zinloos, of zeer schadelijk blijkt te zijn, zo lezen we bijna dagelijks, komt er steeds meer aandacht voor en onderzoek naar  natuurgeneeskundige remedies. Afgelopen week nog inzake het luisteren van je favoriete muziek tijdens een (vermoedelijk onnodige) operatie. Tijdens het herstel veel minder angst en pijn (duidelijk minder pijnmedicatie) dankzij het beluisteren van de eigen muziekvoorkeur.
Zomaar een voorbeeld uit het nieuws van de afgelopen weken. Ondank als dit breed gebrachte nieuws, heb ik nog geen enkel verkiezingsprogramma gezien dat uitgaat van dringend noodzakelijke doelstellingen, zoals bijvoorbeeld het in 20 jaar tijd halveren van de inmiddels 8 miljoen (veelal meervoudig) chronisch zieken. Vreemd zou je denken.

Toch is dat niet zo. Belangrijke veranderingen worden immers altijd vanuit de maatschappij afgedwongen of beter, eenvoudigweg door de maatschappij neergezet, gerealiseerd. Politici zijn slechts (zeldzaam trage) volgers, ze doen wat het volk wil, anders ondermijnen ze immers hun bestaansrecht.

Dus schrijf ik nogmaals, Bypass politics, ga lekker zelf aan de slag, DOE IETS!

Kijk- en leesvoerig
Down to Earth
Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland
Ster 13 Yoga voor hooggevoelige kinderen

Huishoudelijk
Er is extra veel biologische etherische olie aangekomen, vooral Eucalyptus Globulus en er is een productgroep Luchtwegen aangemaakt. 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Advies aan asielzoekers: vermom je als panda en leer bamboe eten. Royaal wonen gegarandeerd.
- Rob M.M. Greuter - Doorgaans worden knippen gezet door verknipte gynaecologen. Bevallen is géén gevaarlijke ziekte. #EvidenceBEESTMedicine #ontSchipperen
- Rob M.M. Greuter - 

Jesse Klaver weet het einde van bezit voorbeeldig in de praktijk te brengen. #sjoemelteksten
- Rob M.M. Greuter - 

Nieuwe producten!

Biologisch Rode biet concentraat (Beta vulgaris)

Biologisch Rode biet concentraat (Beta vulgaris)

De sappige en krachtige smaken van de volledige Rode biet!


De ons zo bekende Rode biet (red beet) is een donkerrood wortelgewas en komt voornamelijk voor in Midden-Europa en het Middellandse Zeegebied. De Rode biet wordt erkend als een supergroente, superfood, en is die naam méér dan waard. Biotona Bio Rode biet is maar liefst vijfmaal geconcentreerd voor een krachtige werking. Het is bovendien heerlijk als gezonde topping, in smoothies of shakes en natuurlijk in combinatie met andere superfoods of verfrissend in wat plat of sprankelend water.

Bieten zijn rijk aan vooral de vitaminen B2, B6, B11 en C en de mineralen ijzer, magnesium, mangaan, natrium, kalium, koper en zink. Daarnaast bevat Rode biet duizenden fytonutriénten waaronder betalaïnen, waarvan betanine en vulgaxanthine voor de mens belangrijk zijn. Betaïne is een variatie van choline dat veel moois in gang zet!
Verreweg de meeste voor de mens gunstige eigenschappen van Rode biet zijn verboden te benoemen.

Inhoud
500ml

Verpakking
Donkerbruine glazen fles met afsluitbare dop.

Ingrediënten
98% Rodebietensapconcentraat (Beta vulgaris)*, 2% citroenzuur
(*Biologische teelt)
Concentratie: 1:5
Lees meer!
Biologische Echinacea forte tinctuur (E. Purpurea + E. angustifolia)

Biologische Echinacea forte tinctuur (E. Purpurea + E. angustifolia)

Physalis biologische Echinacea tinctuur, 100% puur en natuurlijk!


Physalis Bio Echinacea forte tinctuur (plantendruppels) is een compleet en extra sterk complex dat de natuurlijke weerstand ondersteunt. Vermoeidheid, stress, regen, wind, koude et cetera zijn gekende omstandigheden die onze natuurlijke weerstand kunnen ondermijnen. Rode zonnehoed en Rode zonnebloem ondersteunen ons afweersysteem en geven ons natuurlijke bescherming terwijl de bovenste luchtwegen extra ondersteund worden!
Physalis hydroalcoholische extracten worden uitsluitend gemaakt van verse planten van biologische teelt. Ze zijn een geconcentreerde en pure bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

De kracht van Physalis Echinacea forte!
 • Ondersteunt de natuurlijke weerstand!
 • Ondersteunt de bovenste luchtwegen!
 • 36% wortel, 64% bovengrondse delen!
 • 100% biologisch, puur, natuurlijk en ongefilterd!

Inhoud
100ml

Verpakking
Donkerbruin glas

Ingrediënten
Rode zonnehoedsap (bloeiend bovengronds deel) 64%* Rode zonnehoedwortel hydroalcoholisch extract 16%*, Rode zonnebloemwortel hydroalcoholisch extract 20%*
*Biologische teelt
Lees meer!
Echinacea forte complex (tabletten)

Echinacea forte complex (tabletten)

Uniek en krachtig luchtwegencomplex met 500mg β-D-glucanen!


Physalis Echinacea forte complex is een bijzonder sterk en compleet luchtwegencomplex van 4 planten, aangevuld met vitamine C, D3, selenium en zink die bijdragen tot het immuunsysteem. Dit complex bevat Rode zonnehoed die de natuurlijke afweer ondersteunt en bijdraagt aan het comfort van de bovenste luchtwegen. Het beroemde Astragalus draagt bij tot de verdediging tegen externe invloeden.
Echinacea forte bevat tevens de krachtige (1,3)-(1,6)-β-D-glucanen (Yestimun®; 100% Saccharomyces cerevisiae), en een extract van de cistusroos inclusief 20% polyfenolen!

De kracht van Physalis Echinacea forte complex!
 • Echinacea ondersteunt de natuurlijke weerstand en het comfort van de bovenste luchtwegen!
 • Vitamine C, D3, selenium en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem!
 • Bevat Astragalus, Echinacea purpurea en Rode zonnehoed!
 • Bevat (1,3)-(1,6)-β-D-glucanen (100% Saccharomyces cerevisiae)!
 • Bevat Cistusroosextract met 20% polyfenolen!
 • Natuurlijk en effectief!
 • 100% vegan!

Inhoud
30 tabletten

Ingrediënten
Bakkersgistextract (25,7%), astragalusextract (20,6%), cellulose, ascorbinezuur, cistusroosextract (10,3%), rode zonnehoedextract (10,3%), zinkbisglycinaat, natriumcarboxymethylcellulose (bevochtigingsmiddel). gefractioneerde kokosolie, magnesiumstearaat (glansmiddel), hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, talk (bindmiddel), selenomethionine, siliciumdioxide (anti-klontermiddel), titaandioxide, koperchlorofyline, cholecalciterol (kleurstoffen).
Lees meer!
Biologisch raw cacao powder (Theobroma cacao)

Biologisch raw cacao powder (Theobroma cacao)

Rauw, rijk, gezond en bijzonder smaakvol Cacaopoeder!


Biotona Biologisch Cacaopoeder is afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd Cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, en is door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Voor Biotona Cacao raw powder worden 100% biologische Arriba cacaobonen uit Ecuador gebruikt, afkomstig van bomen op een bijzonder mineraalrijke vulkanische grond. Het cacaopoeder wordt via een ambachtelijk proces door koude persing gewonnen uit gefermenteerde en zongedroogde bonen. Het resultaat is een 100% puur en rauw cacaopoeder, onveranderd, ongezoet en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong!
Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Door de cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen (antioxidanten, mineralen, enzymen en vezels) zoveel mogelijk te behouden. Daarnaast is het bekend dat bij het roosteren of branden van levensmiddelen juist ongezonde chemische veranderingen kunnen plaatsvinden. Cacaoproducten verkrijgbaar in de supermarkt zijn gebrand. Biotona cacaopoeder wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen.

Cacao is echt erg rijk aan fytonutriënten!
Biotona cacaopoeder bevat van nature zo'n 7 gram bioflavonoïden per 100 gram. Er is geen enkele andere voedingsbron bekend die meer bioflavonoïden bevat! Bioflavonoïden staan bekend als antioxidant en beschermen de lichaamscellen tegen oxidatieve schade. De ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) score is een test om de hoeveelheid antioxidanten in voedsel te meten. Een score tussen de 3000 – 5000 (μmol TE/100 g) per dag wordt aanbevolen. 100 gram rauwe cacaopoeder heeft een ORAC score van 95500. Ter vergelijking: 100 gram geroosterde cacaopoeder heeft een ORAC score van 26000.

Dit heerlijke cacaopoeder bevat van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper) vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. Dit rauwe cacaopoeder mag met recht tot de Superfoods gerekend worden, en is bovendien bijzonder smaakvol!

Biotona Bio Cacao raw powder (rauw) samengevat!
Hoge Orac Score: 95500!
Natuurlijke bron van antioxidanten!
Gemaakt van ongebrande cacao bonen!
Bevat slechts 0,5 gram suiker per 100 gram!
Lage concentratie cafeïne!
Van nature rijk aan vezels en mineralen!
Geen toevoegingen!
Intense, pure en overheerlijke smaak van cacao!

Inhoud
200 gram

Verpakking
Foodgrade folie zak

Land van herkomst
Ecuador

Ingrediënten
100% cacaopoeder (Theobroma cacao)*
*Biologische teelt
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken