Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

27 november 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Paulus Witteman is op zoek naar geluk. In zijn nieuwe TV programma 'Witteman ontdekt: het geluk' schroomt hij niet ver buiten zijn comfortzone te treden, heel goed. Aanpalend, ik kom steeds meer mensen tegen die zich vastgelopen, en daardoor minder gelukkig voelen.

Die mensen kennen de lessen over excitement van Bashar heel goed, toch lukt het ze niet door te breken naar een continue staat van excitement voor 1 bepaald 'groot' thema, liefst een broodleverende.
Ik kan er ook de vinger niet goed achter krijgen, maar ik weet wel dat je best start met relatief kleine, ogenschijnlijk onbenullige dingetjes, die uiteindelijk samen het grote vliegwiel aanslingeren. Doe echt steeds datgene dat je NU het leukst vind. Even extern lunchen met een vriend, dat boek lezen in plaats van een administratieve taak, het maakt niet uit, als je het maar zo vaak mogelijk doet. Je zal zien dat je steeds meer wordt ondersteund door het Universum en dat je opwinding en energie steeds hoger wordt. Je higher mind laat je wel weten HOE je op jouw (brood)thema stuit, het HOE is immers geen taak voor ons fysieke brein!

Bashar over excitement
Excitement is the physical translation of the vibrational resonance that is your true, core natural being. Follow your excitement!

Excitement tells you what you are best capable of doing. If something excites you, it excites you for a reason. There are not Extraneous creations, no accidental interactions.

The optimal path
Why is acting on your excitement, acting on your highest joy, following your bliss, so important?

What you actually call excitement, what the body’s translation is of that sensation, is it’s actually representative of the vibratory frequency of the energy that represents your true natural self.

So, if you always act on the thing that contains the most excitement at every given moment to the best of your ability, with zero expectations to what the outcome ought to be, you will be walking the optimal path, no matter how it looks! Your optimal path may look a lot longer than required, than the more logical path, but it is actually the shortest, fastest and straightest path, because you’re conductive, your resonating with your true natural self, with who you are. The logical path might look a lot shorter, but it will delay you beyond your imagination.

All excitement is a thread. It leads to all other excitement. And excitement is the driving engine and organizing principle of your life. It will bring you what you need, when you need it, if you just keep acting on it! And, you don’t need a special reason to act on it! The only reason you need is because that’s what you prefer.

Nieuwe zorgverzekeraars
Vorige week foutief aangegeven dat Nationaal Zorgfonds 26 novemmber 2016 operationeel zou zijn. Bepaald niet dus, dat was (gisteren) de datum voor de landelijke aftrap. Er zal politiek een aardverschuiving moeten plaatsvinden om dit te realiseren. Onderstaand dus de juiste stand van zaken.

GezondheidsCoöperatief Nederland
Operationeel: streefdatum is 1 januari 2018

Nationaal ZorgFonds
Operationeel: onbekend (Sterk politiek afhankelijk)

ANNO12
Overleden: december 2015

Ben ik een initiatief vergeten? Laat het mij weten! 

Kijk- en leesvoerig
Lessen van Bashar!
Helenderwijs

Huishoudelijk
Er is weer een grote bestelling geplaatst bij Dragon Herbs, waaronder 2 nieuwe producten, zie verderop! De pagina's met geschenksuggesties zijn weer helemaal actueel. De Vitamix Pro-750 is eindelijk weer leverbaar, ook de bijzondere Wet Blade container Low profile is nu separaat leverbaar. De nieuwe Vitamix Pro-300 is nu eindelijk ook beschikbaar voor de Nederlandse markt, zie verderop!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Geluk is een overroepen concept, ik streef liever naar intensiteit.
- Griet op de Beeck -

Ik vermoed dat er voor Fidel Castro een cederhouten kist is besteld.
- Rob M.M. Greuter - 

Ik overweeg een hertelling van het aantal slaapuren aan te vragen.
- Rob M.M. Greuter - 

Meldingsplicht niet-ingeënte kinderen wellicht verstandig. Liever gezonde kinderen weg houden van gevaccineerde. #vaccinatiefraude
- Rob M.M. Greuter - 

We zitten midden in systeemverandering. Burger is het zat. Politiek reageert als orkest op Titanic: doorspelen #transitie33
- Carolo Huisman - 

Now I'v got it! See it, Feel it, Be it, Drink it! #coffee
- Rob M.M. Greuter - Buiten mijn realiteit, heb ik vandaag nog niets gecreëerd. #bedenkelijk
- Rob M.M. Greuter - 

Zijn voor de kiezende PvdA-ers, de draaicirkels van Asscher en Samsom al bepaald?
- Rob M.M. Greuter - 
 

Nieuwe producten!

Dragon Herbs Young Lungs

Dragon Herbs Young Lungs

Voor conditie, kracht en algehele gezondheid van het gehele ademhalingssysteem!


De longen controleren Qi. Door het verhogen en verlagen van de ademhalingsfrequentie en -diepte, beheerst de mens zijn energie. Gezonde longen zijn schoon en vochtig.

Traditioneel worden een aantal belangrijke kruiden gebruikt voor het behouden en verbeteren van de gezondheid van de longen. Allen bevochtigen op natuurlijke wijze de longen. Daarom zijn deze kruiden met name nuttig in droge omgevingen en voor de rokende mens. Alle kruiden in Young Lungs helpen bij het verbeteren van een efficiënte ademhaling, bevochtigen de longblaasjes, ruimen slijm en toxines op en helpen bij het op niveau houden van de immuunkracht van de luchtwegen.
De Young Lungs formule is bijzonder geschikt voor hen die leven en werken in slechte luchtkwaliteit, voor hen die zwakke longen ervaren maar beslist ook voor atleten die behoefte hebben aan een optimaal functionerend ademhalingssysteem! Hetzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor iedereen die actief is in qigong en yoga. Dragon Herbs Young Lungs help de vloeistoffenbalans in de longen te herstellen. Het bevat dan ook een krachtige reeks Yin versterkende kruiden die heel specifiek de longen voeden en ongezond sputum helpen verwijderen.

De kruiden in Dragon Herbs Young Lungs!
American Ginseng is een Yin versterkend kruid dat specifiek de longen en de huid voedt. American Ginseng is van nature koel. Het is bovendien een uitstekende Qi versterker en wordt dan ook op grote schaal gebruikt om de functie van het ademhalingssysteem te versterken.

De Tremella paddenstoel versterkt de vitale energie, harmoniseert het bloed en voedt de hersenen, verrijkt de nieren, smeert de longen, bevordert afscheiding van speeksel, voedt de maag en is in staat om de darmen te smeren.

Glehnia wortel is een Yin versterkend kruid dat de longen bevochtigd en vloeistoffen aanvult. 

De Schizandra bes is een superversterkend kruid met vele krachtige eigenschappen. Het is een van de belangrijkste longversterkende kruiden in de Chinese kruidengeneeskunde. Schizandra helpt de longen verjongen, brengt Qi naar de longen en helpt ook de longen bij het ontrekken van Qi uit de lucht die we inademen.

Adenophora wortel kent vergelijkbare eigenschappen als de Glehnia wortel, het lijkt er zelfs sterk op! Het is bijzonder nuttig bij het oplossen en verwijderen van verhit slijm.

Licorice is een uitstekend longversterkend kruid. Het helpt Qi opbouwen en bevochtigd zowel de longen als de keel. Het is vooral ook een krachtige ontgifter en harmoniseert de werking van alle kruiden in deze Young Lungs formule.

Prince Ginseng (Pseudostellaria wortel) wordt voornamelijk gebruikt in kruidenformules om Qi op te bouwen en om de longen te versterken. Het is een uitstekend longversterkend kruid dat zorg draagt voor de productie van de juiste longvloeistoffen en helpt bij het verlichten van aan droogte geassocieerd hoesten.

Ophiopogon wordt voornamelijk gebruikt als een Yin versterkend kruid, meestal specifiek toegespitst op de longen. Het is zeer geschikt voor het bevochtigen van iedere droogte in het lichaam, vooral droogte in de longen zelf. Het is een zogenaamd verkoelend kruid en helpt daardoor droogte als gevolg van hitte, te verlichten. Het is een fantastisch kruid voor iedereen die hete, droge longen ervaart!

Voor wie is Young Lungs geschikt?
Dragon Herbs Young Lungs is geschikt voor iedereen, in het bijzonder voor rokers, ex-rokers en hen die de conditie, kracht en algehele gezondheid van de longen en het gehele ademhalingssysteem willen verbeteren en versterken.

Traditionele functies
Versterkt long Qi, voedt long Yin.

Ingrediënten
Tremella fruitlichaam, Glehnia wortel, Ophiopogon knol, Schizandra fruit, Pseudostellaria wortelknol, Polygonatum rhizome, Trichosanthes wortel, White Mulberry blad, Dolichoris zaad Chinese Licorice wortel, American Ginseng wortel, rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).
Lees meer!
Dragon Herbs Zizyphus Dreamzzz drops

Dragon Herbs Zizphus Dreamzzz drops

Voor gezonde, diepe en herstellende slaapkracht!


Geroosterd Zizyphus (Zizyphus sativa) zaad wordt vaak gebruikt in de Chinese kruidengeneeskunde om gezonde slaap te bevorderen. Het wordt al eeuwen toegepast ter ondersteuning van een diepe slaap en de herstellende functies die een gezonde slaap ons bieden. Roasted Zizyphus zaad is van nature een kalmerend kruid, beslist geen hypnotisch kruid.

Zizyphus sativa heeft een neutrale energie en is mild in actie. Binnen de traditionele Chinese kruidengeneesgunde is Zizyphus een hart-bloed versterkend kruid (tonic herb). Het is het meest gebruikte leidende kruid in kruidenformules die zijn samengesteld om de mind te helpen ontspannen en de gezonde diepe slaap te ondersteunen. Ook mensen die onrustige slaap door excessief levendige dromen en/of nachtmerries ervaren zullen Zizyphus omarmen! Niet voor niets wordt het hart 'De zetel van Shen' genoemd!
Jujube dadels (Zao, Chinese dadel) zijn al bekend sinds de Han dynastie, zo’n 2000 jaar gelden. Qua afmetingen en zoetheid doet deze dadel sterk denken aan de in het westen zo bekende dadels van de dadelpalmboom. Er is echter geen botanische verwantschap tussen beide soorten. Jujube dadels worden toegevoegd aan formules als pure en rijke bijvoeding, zoetmaker en als versterker, opbouwer van Qi, en als regelaar voor zeer krachtige kruiden. De rode Jujube dadels zijn goed voor het bloed, de zwarte voor het gehele lichaam. Vaak wordt een smaakvolle pasta gemaakt van rode Jujube dales en walnoten (hersenvorm) ter ondersteuning van gezond bloed en gezonde hersenen.

Traditionele functies
Bevordering gezonde, diepe en herstellende slaap, opbouw en versterling Qi

Ingrediënten
Zizyphus sativa zaad Jujube dadels, water en alcohol extract (25% graanalcohol)
Lees meer!
Vitamix Pro-300 blender

Vitamix Pro-300 blender

Het allernieuwste uit de Vitamix Professional series!


De Vitamix Pro-300 blender is de nieuwste blender uit de Professional series voor de Europese markt. Hij is eleganter, krachtiger, lager, slimmer en stiller dan iedere andere blender! Met de ultra-responsieve Variable Speed Dial en Pulse-functie kunt u voortaan heel precies de ingrediënten hakken en blenden, volledig naar eigen wensen. Deze blender maakt jezelf de ultieme Sous-Chef van je eigen keuken!
Geweldige nieuwe mengbeker!
De volledig nieuw ontworpen mengbeker, de Wet blade container is aanzienlijk lager en breder. Hierdoor past hij op de aanrecht, onder vrijwel iedere keukenkast, heel comfortabel! Ook is door een sterkere vortex in de mengbeker de effectiviteit hoger. Tenslotte is deze Pro-300 aanzienlijk stiller dan zijn voorgangers. Het geluidsspectrum is ook anders, hetgeen als minder storend wordt ervaren. Het kloeke bijgevoegde 'Create' kookboek bevat 200 fantastische recepten en vele inspiraties van Chef koks, Er is ook een educatieve DVD bijgevoegd met Chef kok Michael Voltaggio als uw gastheer!

De belangrijkste verschillen met de beroemde TNC 5200 modellen!
  • Puls functie
  • Meer PK's
  • Aanzienlijk lagere en sterk verbeterde 2.0 Ltr mengkan
  • Lager geluidsniveau
  • Nog beter eindresultaat
  • Elegantere look & feel

Het geluidsniveau is vooral bij de lagere snelheden aanmerkelijk lager dan die van de TNC-5200 serie en Pro-500. Op maximale snelheid is het geluidsniveau enkele DB's lager.

Vitamix Pro-300 vs Pro-750
De Pro-300 heeft een andere look & feel dan de Pro-750 en beschikt NIET over voorgeprogrammeerde instellingen. Ook zijn de beschikbare kleurstellingen in Europa anders, een overzicht:
  • Pro-750 (RVS)
  • Pro-300 (Zwart
  • Pro-300 (Cream)
  • Pro-300 (Rood, medio december 2016 leverbaar)

Puls functie
Deze korte puls functie vervangt de turboschakelaar. Het geeft steeds een eenmalige korte snelheidspuls voor het hakken en verkrijgen van de gewenste structuur, en het vrijmaken van vastgelopen massa.

BPA en EA vrij!
De mengkannen zijn gemaakt van Eastman Tritan™ Copolyester en daardoor vrij van BPA (Bisphenol A) en Estrogene activiteit (EA Estrogenic activity).
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken