Copy

 

Ander Nieuws

Nummer 3 | Juli 2018 

Aankomende activiteiten en het laatste nieuws van IofC Nederland.

Share
Tweet
Forward
Kom naar Après Caux 2018!
 
Heb je deelgenomen aan het Caux Forum en wil je graag je ervaringen delen? Of wil je meer weten over dit forum? Kom dan op donderdagavond 13 september naar het centrum van Initiatives of Change Nederland in Den Haag! Kijk voor meer informatie en het registratieformulier op de website van IofC Nederland.

'Ik wil altijd de status quo bevragen'

Initiatives of Change is een netwerk van pioniers voor verandering. In een serie korte interviews vragen we mensen wat hen inspireert om zich in te zetten voor een betere wereld en wat hen dagelijks moed geeft om door te gaan. In deze tweede aflevering Anissa (26). 'Ik heb altijd een stem in mijn hoofd die zegt dat ik het moet proberen. Maar ik ga niet de hele wereld verbeteren, want wie ben ik nou?'
Volg het Caux Forum in Zwitserland live via Facebook!
 
Ben je nieuwsgierig naar het Caux Forum? En lukt het je niet om naar Zwitserland te gaan? Ga dan naar de Facebook van het forum, want tijdens vrijwel alle plenaire sessies verzorgt Initiatives of Change Zwitserland een live verbinding! Iedereen kan de live verbinding bekijken. Je hoeft geen lid te zijn van Facebook. Klik hier om naar de live verbinding te gaan.

Nieuw theaterfestival viert de afschaffing van de slavernij

De onwetendheid vermoorden. Dat wil acteur en initiatiefnemer Romana Vrede met het nieuwe festival Theater voor Keti Koti, dat zondag 1 juli plaatsvond in Den Haag. De onwetendheid over het gedeelde verleden van Suriname, de Caribische eilanden en Nederland, onze geschiedenis van ruim 200 jaar slavernij.
Vooraankondiging | Interfaith Conference: Faith in Science?
 
Op zaterdag 17 november 2018 vindt de jaarlijkse Interfaith Conferentie plaats in het Institute Institute of Social Studies (ISS) in Den Haag. Dit jaar is het thema 'Faith in Science' en professor Cees Dekker van de TU Delft zal de hoofdspreker zijn. Kijk voor meer informatie over deze conferentie op de website van IofC Nederland.

Wereldwijd werken vrouwen aan vrede via het netwerk Creators of Peace. Inmiddels zijn er in meer dan 50 landen peace circles actief, met op al die plekken grote en kleine veranderingen tot gevolg. Nieuws uit Kenia, Pakistan en Bougounville, Papoea-Nieuw Guinea.

In mei kwamen 45 vredespioniers bijeen in Juba in Zuid-Soedan. Rob Lancaster was erbij namens IofC. ‘Verzoening is geen project; het is een manier van leven.'
Copyright © 2018 Nederlandse Stichting Initiatives of Change (ANBI), All rights reserved.


Wil jij je voorkeuren en/ of gegevens voor het ontvangen van deze nieuwsbrief wijzigen?
Wijzig jouw voorkeuren voor deze digitale nieuwsbrief.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf jezelf via deze link uit, zodat je deze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangt.

Email Marketing Powered by Mailchimp