Copy
Wie krijgt er straks een mooi Nederlandstalig YA-boek in de bus..?
View this email in your browser

Een spannende YA thriller van Chinouk Thijssen!

Zelf ben ik door 'Blindelings' heen gevlogen omdat ik het zo'n spannend verhaal vond. Het boek zal jongeren zeker aanspreken en is ook voor mensen die zich allang geen tiener meer mogen noemen heel spannend :) Chinouk Thijssen is deze week de sponsor van 'Wij Willen NL YA!' en geeft een gesigneerd exemplaar van haar boek Blindelings weg aan 1 gelukkige winnaar. Lees hieronder meer over dit boek!

Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!

Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterieuze Sander ontmoet, ontstaat er langzaamaan een afstand tussen Ivy en haar beste vriendinnen. Ze lijkt wel een dubbelleven te leiden en volgens haar omgeving heeft Sander haar compleet in zijn macht. Als ook Ivy's veilige thuissituatie voor altijd dreigt te veranderen en ze het idee heeft dat ze bij niemand meer terechtkan, maakt ze gevaarlijke keuzes.
Kan iemand Ivy nog redden of is het al te laat?

Aanstaande zaterdag (2 juli) maak ik de winnaar bekend. Je doet automatisch mee als je abonnee bent van deze nieuwsbrief, maar natuurlijk zou het tof zijn als je Chinouk ook volgt op Instagram en/of Facebook! (https://www.instagram.com/chinoukthijssen/ of https://www.facebook.com/boekenvanchinoukthijssen)

Liefs,
Jen Minkman
(auteur en oprichter van Wij Willen NL YA!)

**********************************************************************************

Wil je Chinouk Thijssen in het echt ontmoeten, kom dan naar het YA Summer event op 10 juli in Eindhoven (Boekhandel van Piere) of bezoek het YA Summer Festival op 28 juli in Rijssen! Kaartjes voor het YA Summer Festival zijn normaal 7,50, maar met de kortingscode yasummerfestival kosten ze maar 4,50 in de Storm YA Shop > http://www.youngadultshop.com/shop/tickets/ticket-ya-summer-festival/

Copyright © 2016 Author & Publisher Jen Minkman, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp